Destination värme?

Hade inte tänkt skriva något inlägg eftersom min kära vänner redan skrivit så mkt roligt men jag kunde inte hålla mig hihi..Gissa om jag vill bort från detta hemska väder. Tänk om man bara kunde föy bort någonstans till värmen här och nu. Det skulle inte vara helt fel va? Det tycker i alla fall inte jag. Om ni fick välja ett ställe att bara sticka iväg till, vart skulle ni åka då? Spanien? Usa? Canada? Thailand? Brasilien? Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle välja..
Spanien låter väl inte helt fel kanske med de fina stränderna, heta killarna och den goda maten? Eller Usa med alla sevärdheter,  kändisar och stränderna? Alla resemål har sina fördelar. Jag tror faktiskt att jag skulle vilja åka till antigen Usa eller Brasilien. I Usa finns det mkt jag vill se men eftersom Usa är så stort kanske man skulle måsta välja en stat och då skulle jag helt klart ta antigen Carlifonien eller Florida. Har hört om hur fina stränder det är i Brasilien men vågar man åka dit? Jag har hört att jätte många som åker dit har blivit överfallna. Det känns lite farligt. visst det kan man bli på vilket ställe som helst, men eftersom det är så många riktigt fattiga i Brasilien ökar risken. Detta kanske är saker man ska tänka på när man väljer att åka någonstans. Om jag skulle åka till brasilien skulle jag tycka att det var lite roligt att träffa killarna vi träffade på fotbollscupen Gothia i Göteborg i somras. De var jätte söta och snälla. Lite svårt att alltid fatta vad de sa eftersom de var så dåliga på engelska. De pratade till mesta dels portugisiska. Men eftersom jag iaf läser spanska så fårstod jag lite grann. Spanska och portugiska är precis som Svenska och Norska. Vi förstår ju vad norrmännen säger och samma är det med spansktalande och portugistalande. Lite roligt att veta kanske? De här killarna som kommer från Brasilien spelar i Cruzeiro. Det är ett bra lag i Brasilien. Här i Sverige medans de var här skrevs det bland annat en del om dem på aftonbladet. Jag länkar till deras lags hemsida så att ni kan kolla runt lite om ni vill... En i Cruzeiros lag var redan nu värd hundra miljoner och hela laget skulle vara värt omkring 600 miljoner kronor. Inte dåligt!


http://www.cruzeiro.com.br/?section=base_sub15
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article2928966.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article2936314.ab

 

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från olika ställen att frästa er med. Jag vill åka till värmen nu nu nu!!

 bild från Brasilien
Bild från UsaBild från Spanien
Ännu en bild från Usa

Ha det bäst!

/Kram Frida

Kommentarer
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-10-05 @ 18:27:25
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Sitto

Svar: haha okej, jag vet ju knappt vem dem e men jag har hört mkt om dem=)TacK!

2008-10-05 @ 18:32:12
URL: http://aktas.blogg.se/
Postat av: Jennilie

Jamen precis!! :D

Ha en trevlig kväll, Kram

2008-10-05 @ 18:34:15
URL: http://dayswithjen.blogg.se/
Postat av: Jennilie

Hihi tack :)

2008-10-05 @ 18:34:54
URL: http://dayswithjen.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej godis! tror du på distans förhållanden? kika i min blogg och skriv just din åsikt, vore jätte snällt! dessutom kommer ditt namn finnas med i inlägget lite senare, tack & puss :)

2008-10-05 @ 19:07:00
URL: http://mjaubaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0