Peppar peppar

Sitter här och lyssnar på Hellacopters - I'm In The Band och nu peppar jag för imorgon då det är nyår. Ska tillbringa nyårs kvällen med mina vänner. Tre av oss här från bloggen som någon av de andra tjejrna kanske nämnt nämligen jag, emma och becca. Jag tror att det blir toppen. Det ska bli hur kul som helst och tur som det var så var kvartersgården ledig annars vet jag inte vad vi hade tagot oss till. Har bakat min kladdkaka nu också som jag hade lovat och fanny och nina hade också bakat det så det borde räcka till alla :D. Innan vi träffas blir det middag hemma och sen åker vi iväg till kvartersgården. Precis som Becca sa i ett tidigare inlägg skulle hon försöka ta nåt kort och det ska jag också försöka men jag kommer glömma eller nåt sånt (A). Nu ska jag gå in på bloggkoll och kolla vad alla har skirvit för nya inlägg och sedan får jag se vad jag gör. Får även se om jag skirver nåt mer inlägg ikväll annars satsar jag på att göra det imorgon. Ha en bra kväll och gott nytt år i förskott! =)

Kraam Frida ♥

Mitt 2008

Detta är vad jag har gjort och vad jag inte har gjort under , enligt mig , det bästa året på länge . Året 2008 .

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo en massa saker!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns inte ens om jag hade några :]

3. Dog någon som stod dig nära?
Lyckligtvis inte .

4. Vilka länder bestökte du?
Turkiet och haha Finland :)

5. Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
Allt från 2008 och allt annat skulle bara vara ett plus :)

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt . Alla datum är bra på sitt sätt.

7. Vad var din största framgång 2008?
Jag vet inte, säkert en massa saker men förbättrade betygen :)

8. Största misstaget?
Inget jag går in på.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Lite sjuk någon stukning osv men absolut inget allvarligt.

10. Bästa köpet?
Oj haha ska jag komma ihåg det. Har faktiskt ingen aning. Moppen?

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder , tidningar, smink och annat som är roligt att spendera pengarna på.

12. Gjorde någon dig riktigt glad?
Oja en massa underbara människor som gör mig glad varje dag.

13. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Alldeles för många haha. Nej men en massa olika.

14. Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag var gladare i år. Hoppas på att vara lika glad nästa år också! :)
Jag är typ alltid glad utom när jag är ledsen men det är inte så ofta :]

15. Vad önskar du att du gjort mer?
En massa saker men man kan ju inte ändra på allt. Man får helt enkelt ta det som det kommer.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
hmm... kommer inte på något för tillfället men det kommer..

17. Hur tillringar du julen?
Home sweet home

18. Blev du kär i år?
jo :]

19. Favorit program på TV?
One three hill, the hills, house & gossip girl tror jag det måste vara men gillar en massa andra också.

20. Bästa boken du läste i år?
Jag vet inte riktigt en massa olika :)

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Hmm... kommer inte ihåg men eh... typ det vanliga kläder osv och typ singstar eller nåt.

22. Någon du önskade dig men inte fick?
Kommer inte ihåg....

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag tror det var en vanlig skoldag och sen fika med familjen. Om jag minns rätt var det en tisdag hah.

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag vet inte säkert men jag saknar ingenting som inte har hänt.

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Haha oj, typ vanlig stil inte så utstickande?

26. Vad fick dig att må bra?
Familj & vänner :)

27. Vilken kändis var du mest sugen på?
hahah ingen aning.

28. Vem saknade du?
En massa vänner..

29. De bästa nya människorna du träffat?
Det är  många, alla är de bästa!

Så här var mitt år. Tänkte att jag också skulle göra en sån här som så många på andra bloggar gjort hah. Kanske kommer nån mer sån här sen vi får se.

XOXO 
Hemlis ^^


Ovärt inlägg..

Kom hem från Maxi för ett tag sen. Över ett halv kg godis till imorrn blev det :]] Låter ganska bra. Hoppas det blir roligt som fan imorrn, så alla som ska vara med TAGGA! :D

Håller på att försöka städa mitt rum nu.. Känns inte lockande menmne, nån gång ska de göras. Kanske bättre att göra bort det.. Känner att jag inte har så mke att skriva. Får se om jag uppdaterar senare ikväll annars gör jag det imorrn :P

Küsse Becca

ÄGER


Måndagen

Har inte skrivit på ett bra tag nu men så här på natten när jag inte kan sova så passar jag på ;)
Jag var och mellandagsshoppade ( jag vet lite sent ) med Hüb idag. Vi hittade båda fina saker. En huvtröja, en oversize vit tee och 3 olika typer hår accessoarer fick jag med mig hem. Kan inte gå förbi ett glittrigt diadem med rosett utan att köpa och när det kostar 7,50 finns det liksom inga alternativ (a)

Sen blev det att fara ner på Attityd med mami och klippa sig. Jag ville bara klippa upp och tunna ut mitt otroligt tjocka hår så Karin behövde inte ens ta fram saxen. KNIV FTW xD Jo, så var det faktiskt. Men jag blev då rätt så nöjd. Känns lite konstigt med så mke uppe och tunnt nere men man vänjer sig väl :] Köpte mig också ett Dust it. 170 spänn för den lilla, lilla burken. Smått dyrt kan jag tycka men värt det helt klart!

Hade lagt in en bild om de hade funkat. Får bli en annan gång :P Kanske lika bra det.

Efter nyårs hoppas vi på att kunna lägga upp massa bilder. Vi är då 3st här från bloggen, jag, Emma och Frida som ska vara på samma ställe. Och jag ska fota som en tok. Ett nyårslöfte :]] Smart va?

Aja, känns som det är dax att sova. Ska bara lyssna lite på några The Kooks låtar jag just laddat ner. Inte dåliga.

Küsse Becca

Inte glad

Jag är inte glad det gåt inte att ladda upp bilder här på bloggen.... Iaf inte vissa bilder :( Hade tänkt visa hur man lägger upp youtueb klipp, tillägnat becca så att hon kan ladda upp sina tokiohotel låtar men det funkade inget vidare så vi får se om jag testar senare och ser då om det dungerar då.

kram F


Söndag

Nu är jag hemma i Skellefteå igen eller jag kom hem för några timmar sedan men. Jag har nog inte så mkt att säga om den här helgen utan jag ser framemot nyårs. Det ska bli jätteroligt. Men vi måste komma fram till vars vi ska vara och vilka vi blir. Är lite osäker på det just nu men jag är säker på att det löser sig! =) Ska nog snart äta och tills dess sätter jag mig nog framför tvn. Ikväll har jag inte spikat några planer för vad jag ska göra utan jag får helt enkelt se vad som händer. Ha det bäst!

Kram F

Fredag

Har precis sett klart en film. Den var ganska bra men definitoivt inte den bästa jag har sett. Kusinerna och min lillebror är ute och åker skridskor och jag är hemma hos farmor och farfar. Men de for för ett bra tag sedan så de är säkert snart tillbaka skulle jag tro. Får se vad som händer ikv men jag skulle kunna tänka mig att det bara blir att sitta hemma och mysa framför tvn och kanske går ut och går en sväng. Alltid skönt att komma ut. Imorgon ska jag förmodligen bege mig ner på "stan" om man nu kan kalla centrum i Arvidsjaur för det och sedan kanske det blir en sväng förbi dollar store men resten av dagen har jag nog inga planer för så vi får se vad det blir. Jag hoppades att jag skulle kunna åka snowboard här men för det första har vi inte tagit med oss någon utrustning för det och det har inte kusinerna heller så vi får nog helt enkelt göra det någon annan gång. Vad ska ni göra ikväll? =)

kram F


Slappdag

Idag har jag mest bara slappat och tagit det lugnt och myst framför tvn. Känndes skönt att göra ingentingalls ibland. Resten av kvällen var jag hos erik såg film osv. Imorgon blir det att åka till farmor och farfar i Arvidsjaur tror jag. Om jag har tur kanske jag får se Kevin vem vet? Ska nig iaf på maxi och se när de kommer dit skulle jag tro iaf. Hur som helst tror jag nog att jag blir där ca 2 dagar men jag vet inte säkert. Jag vet inte heller om jag kommer att kunna updatera här på bloggen eftersom de inte har bredband utan modem och tar det en himla lång tid vilket jag nog förmodligen inte kommer att orka vänta på. I Arvidsjaur blir det nog att umgås och så hoppas jag att jag får ta med guitar heor för lillebror för jag har som blivit fäst vid det. Har snart klarat ut easy men den nivån är så tråkig för den är så lätt så nu kör jag på medium eller vad det nu heter och det liksom bara flyter på. Tro det eller ej men jag har faktiskt blivit bättre! Ska packa med mig en massa filmer och böcker också. Måste nog vakna ganska tidigt imorgon om jag ska hinna packa osv för mamma pratade om att det blir att fara ganska tidigt dit. Kusinerna ska ju som också vara där. Om jag inte skriver något mer inlägg på ett tag vilket jag hoppas att jag kan göra men annar får ni ha en bra helg så ska jag försöka skirva på Söndag när jag kommit hem. Ni kan nå mig på mobilen och är säkert inne på msn en del. Ni får smsa hur mycket ni vill (nästan iaf) för att jag har gratis så jag svarar nog på allt ;) . Ska även försöka ta en massa bilder men vi får se hur det blir med det. Alltid mkt kallare i Arvidsjaur så det blir att packa med alla varma skor, jackor osv och stå ut i kylan men jag överlever nog.

Kram Frida


Torsdag?

Ikväll ska jag inte vara uppe hela natten har jag bestämmt :]]
Dagen bestod iaf av en lång och otroligt kall promenad till Maxi med Wikkan, Hüb och Emma. Bra för mig antar jag, var ett tag sedan ;)
Sen på kvällen var vi hos Wikk och då hann vi bla anklaga hennes mamma för mord (lång historia xD), spela, äta, fixa hår osv :]
Riktigt trevligt var det iaf och dagens kommentar måste ju ändå va Wikk när vi gjorde te:
Det smakar giftigt!?
Okej, det var lite roligare irl kan jag lova xD

Var också förbi Emma och hämta min usb-sladd till kameran som hon hade lånat i några evigheter x) Men nu har jag iaf fått in lite bilder på datorn så en vacker dag kanske jag till och med bjuder på ett ego-pic ;) Vem vet?

Küsse Becca <3


Cute Is What We Aim For

Klockan är över 6 på morgonen och jag har inte sovit ett skit :]
Fastnade framför datan och gruppen Cute is what we aim for. Asså inte dåliga dom killarna är, my new obsession maybe ;)
Haha, kanske inte men dom är riktigt bra iaf, sitter och lyssnar på The curse of curves nu. En riktigt härlig låt :]]
Är dock ganska störd på musikvideon, eller rättare sagt sångarens frisyr. Den är snygg men han verkar ha problem att hålla den på plats xD

Här kommer iaf en bild på killarna i Cute is what we aim for - och söta är dom allt :]]


Och varför är jag uppe så här tidigt?
Ett bra svar kan jag inte påstå att jag har. Kanske för att jag har en satans hosta som inte vill ge med sig trots hostmedicin eller för att jag var uppe hela förra natten också och somnade kl 9 på morgonen? Skulle nu kunna bero på det - jaa...
Men jag känner mig aspigg ändå, okej jag borde nog sova. Fast inte sova bort hela dagen så kanske till kl 11? Det blir nog bra. Jag kanske hinner få nån timmes sömn iaf (:

Küsse från en Becca med inte så bra sovtider :]


Julafton

Sitter vid datorn nu och tänkte bara skriva ett inlägg medans jag smuttar på min glögg. Vi har precis fixat klart julbordet och ska väl snart sätta oss ner och äta utav det eftersom vi vill hinna äta innan Kalle börjar. Det är ju som en tradition att se det så det blir inget undantag idag. Har suttit  och skrivit god jul nu till hälften av mina kontakter på mobilen men jag orkar inte skicka till några fler. I morse kom mamma och väckte mig och så fick jag och min lillebror en massa paket med godis i av mamma och pappa och så fick vi lite av mormor och morfar också. Det här godiset kommer att räcka ett bra tag framöver kan jag lova er. Men om jag får godis sparar jag det alltid. Jag äter typ aldrig upp det och till sist blir det gammalt. Men i år tänker jag ändra på det hehe. Efter kalle blir det nog julklapps öpnning skulle jag tro. Ska sätta på jul musik nu iaf. Ni får ha en riktigt bra dag och jul! Vi får se om jag lägger upp några kort men jag lovar inget ;)

Kram F♥

God Jul

Nu är det den 24 december vilket innebär julafton. Jag har längatat så jag håller på att dö men nu blir det att sova så att jag orkar upp. Känner på mig att mamma kommer att väcka mig tidigt imorgon. Går efter magkänslan. Lägger in en jullåt av brittan och hoppas att ni har riktigt mkt julstäming ska försöka uppdatera imorgon. Oj det blir visst sen idag :] Hoppas ni får en massa fina paket och en riktigt fin dag men familj och/eller vänner. Sov gott sweeties och God jul!



/Puss o Kram Frida ♥

It´s x-mas time

Bara för att jag nöter den här låten nu hhihii :]


Kan inte komma på vars jag har hört den förr innan jag hittade den nu men kan det vara i någon reklam eller nåt sånt. Säkert i någon boxerreklam eller ngt sånt. Enjoy people, enjoy! =)

Smälter och töar

Ryan Sheckler!!!!!


Hej dudes!

Kom just in från att ha varit med fanny. Vi gick runt var lite busiga och hade roligt. =D Skriver mer sen ikv om jag orkar börjar bli korta inlägg.

Magisk tidpunkt igen 22.22 =P

Kram F

God jul i förskott!


Santa can you here me?

Can't be alone under the mistletoe
He's all want and a big red bow
Santa can you hear me (hear me?)
I have been so good this year
And all i want is one thing
Tell me my true love is near
He's all I want. just for me
Underneath my christmas tree
I'll be waiting here (ohh yeah) santa thats my only wish this year
Oh santa can u hear me? oh santa
Well hes all I want just for me underneath my Christmas tree
Oh I'll be waiting here
Santa thats my only wish this year.

Kram ♥

Skrutt

Även om det känns som en evighet sedan så var det faktiskt bara 5 dagar sedan vi gick i skolan och jag skulle lätt kunna tänka mig att leva i denna evigehet 100 år till. Aja har egentligen inte med saken att göra men jag lägger upp lite bilder som ni kan kolla på. Kanske inte så underhållande men.

                                                  
  Agne och saga busar...              Linda pysslar på...        Nina och Fanny chillar men vägrar 
                                                                                                   vara med på mina vackra kort....                                                                                                                                                  
     
Så här kan det se ut när
9a har ätit klart.....
                            
Markus och aya... Finner inga ord för dessa men             Fredrik, Fredrik, Fredrik....
söta var de väl? =P


Okeej... Jag erkänner
det händer att jag kollar på
disney channel ibland, observera
ibland :]

Haha enjoy dessa underbart underhållande bilder som inte har någon mening eller omsorg...

Kram F


Vem vill ha? Grisfötter? Någon?



Kom att tänka på att när jag var på maxi igår med pappa och julhandlade sprang jag förbi denna läckerhet. Visst blir ni riktigt sugna på att ta med den här delikatessen på julborden gott folk? Jag kan ju säga att jag fick endast spykänslor när jag ens tänker på att äta kokta grisfötter och i gelé dessutom. Usch!! =P

Kram F ♥

Hejhopp

Tjaa, Linda skickade just en massa the killers låtar till mig. Hade inga på datorn och ville verkligen ha dessa. Orkade inte ladda hem dem så tack Linda du är bäst! För övrigt gör jag inte mkt just nu. Vad har ni gjort idag? =) Skriver mer sen. Ha det bäst!! Observera att inlägget blev ¨på det magiska klockslaget 19.19!! :D

Kram F

Happy birthday



Grattis lillebror!!




Kram Frida

1 Dag närmare

Ny dag, lillebrors födelsedag och en dag närmare jul. Härligt är allt jag kan säga. Nu sitter jag här och chattar på msn, musik och slår in lite paket. Jag bara älskar låten My life av The Game ft. Lil wayne. Jag blir aldrig less den! <3 Ikväll följde jag med pappa och julhandlande och sedan var jag med Jonas och Jens. Vi spelade guitar hero och sjöng sing star. Rätt så roligt faktiskt. Förr idag gick jag på stan och chillade runt med min kusin. Ska nog göra mig klar nu för att sova för jag är så grymt trött just nu. God natt!!

Kram F

PAINT

Paint
Orginal

Just let me know....


Just let me know.. I will go if you want so.

You are the reason



You are the reason for my life. Nothing falls apart where you are. People dream of
you and me, but thats not a reson for me. I think of us all the time even if it´s not
seem like that . I haven´t told anybody becauce of one reason. I don´t
want to loose you.

Lunes

Hejhopps alla glada. Jag har nog inte gjort speciellt mkt idag. Gick på stan med min kusin Moa vilket var ganska mysigt. Det blev som hon som shoppade för jag hittade som inte så mkt. I slutet gick vi och fikade och hade mysigt. Tog morotskaka för de hade inte så mkt annat gott. Jag som ville ha kladdkaka och hade längtat efter det hela dagen... (U). Aja men det funkar. Nu har de åkt vidare till farmor och farfar där de ska stanna några dagar. Vi ska också dit så vi lär väl ses där också sen. Men vi firar jul här hemma i skellefteå med mormor och morfar. Har nog inte så mkt mer att säga för stunden. Ha en bra kväll!!

Kram F


Igår kväll

Igår bar det av till Emmis för lilla julafton. Jag, Emma, Hüb, Wikk och Sarah blev det.
Och det blev inte tråkigt! Vi 5 är oslagbara tillsammans. Och ganska oduktiga på att planera vad vi ska ha med oss när det slutade med 5 drickor på 5 pers. Egal, det blev riktigt kul och mysigt. Nu har jag iaf 2 flaskor hårspray ;) Haha, men det behövdes.
Hot n cold sjöngs (om man nu kan kalla det sång) hårt igår kväll, shit vad flumm det var.

Vill bara tacka alla tjejer, ni är bäst <3

Jag kommer tyvärr inte lägga in några bilder eftersom:
1. Jag vet inte hur man gör... (a)
2. Hmm.. näe det är nog bara för att jag inte vet hur man gör x]]

Küsse Becca <3

Fråga?!

Borde vi här på bloggen göra en ny design kanske? Tycker ni att det behövs lite ändringar? Vad vill ni att vi ska skriva om?

Skulle jättegärna vilja ha lite tips och idéer så att vi vet vad vi ska förbättra. Jag tycker nog att vi skulle kunna göra en lite roligare design. Men det ska nog inte vara så svårt. Får sätta oss ner och fixa och trixa lite i photoshop ska bara hitta några intressanta och roliga bilder att ha med.

Kraaam skelleftetjejerna ♥


...

Blev nåt litet fel i mitt förra inlägg.
My chemical romance syns inte :(
Men ni överlever förhoppningsvis ändå.

Küsse Becca

"Snygga kändiskillar collage" by Becca x]]

Har lite eller rättare sagt väldigt tråkigt just nu, så jag tänker göra som Hüb och Emma gjorde igår hos Wikkan.
Ett "collage" på snygga kändiskillar ;) Btw, hoppas du gillade din nya bakrundsbild på Hugh Grant, Wikk xD HAHA.

Här kommer det, enjoy:
   


Och för er ointelligenta som inte vet vilka alla är kan jag berätta att det är:
1. Cute is what we aim for
2. Tokio Hotel
3. Lauri, sångaren i The Rasmus
4. My chemical romance
5. Bam Margera & Ville Valo
6. Green day

OCH SÅ MÅSTE JAG SÄGA ATT DET  HÄR ÄR MIN ÅSIKT, INGEN ANNAN HÄR I BLOGGEN
(vill ju inte få Emmis och Hüb på mig)

Men erkänn, dom är inte fula (;
MUMS...!

Küsse Becca <3

Alltid rubrik.. palla!

Har inte uppdaterat på otroligt länge. Men jag ska försöka bli bättre jag lovar! Okej inte första gången jag sagt så där precis... (a) men några inlägg i veckan iaf x]

Ikväll ska jag, Emmis, Hüb, Wikkan och Sarah ( måste komma på ett smeknamn till Sarah också.. Kanske... hmm.. äh det tar vi en annan gång ) ha våran lilla julafton iaf. Ska bli mysigt att bara äta gott, snacka och träffa varandra, känns som det var ett bra tag sen vi var allihopa sist. Och om ni läser det här, ha inga stora förväntiningar på mina julklappar! 
Fast det är väl ändå tanken som räknas? (a)
 

Snart måste jag nog knalla ner på moröhallen och köpa nåt gott att ha med mig ikväll. Vi vet inte vars vi ska vara än, och dom andra är och åker i vitbergsbacken nu skulle jag tro.
Wikk, ringde iaf mig imorse vid kanske 11? 10? och undrade om jag skulle med fast när jag sover är jag inte så pepp på att göra saker xD Så jag följde inte med. Ångrar mig lite nu...
Sjukt länge sen jag åkte snowboard och helt sjukt dålig är jag också men man får öva, öva, öva (:

Och förästen, jag kom just på en sak! Det är fjärde advent idag! :O
Jag håller aldrig koll på sånt där. Lovar att jag kommer glömma att det är julafton på onsdag, för det är väl på onsdag?

Nu sitter jag och lyssnar på Katy Perry - Hot n cold i mjukisbyxor. Måste nog börja göra mig lite klar.

Ha en bra söndag och fjärde advent allihopa!

Küsse Becca <3

Domingo

Vaknade för mågra timmar sedan. Under dessa timmar har jag i princip bara slöat och gjort ingenting. Ska snart fara till maxi tror jag och sedan får jag se vad som händer. Har nog inte så mkt mer att säga för stunden mer än att JAG VILL ÅKA SNPWBOARD NU NU NU!!!! Men det får bli en annan dag.

Kraaam F

Vitbergsbacken

Äntligen ska jag fara och åka snowboard:) Kom till vb idag ifall du inte har nåt för dig Kram W

Jag har skaffat mig ett par kängor!



Ojoj. Tror knappt att jag skriver dom orden. Jag som var så anti i höstas.  Och nu börjar jag tycka det är snyggt, så där lagom till när det börjar bli ute.

Trillade in på Pingst secondhand butik igår, och såg dom. Inte dyra, så jag tänkte liksom "äh, vad spelar det för roll? Jag får ju ett par rejäla skor"

Hare
Wikkan (Fanny)

The killers!


Merry Christmas


Morning Morning

Mamma väckte mig klockan nio. Orkade som inte stiga upp men kunde inte heller somna om men nu är jag iaf klar vaken. Somnade nog inte förän halv/kvart i tre någon gång så det känndes lite jobbigt att stiga upp. Får se vad jag hittar på idag men nu blir det att göra sig klar och sedan ta sig ner till stan.

//Puss o Kram F


Jordgubbste & The killers

Kan inte fatta att jag fortfarande är uppe. Jag som var så trött och fortfarande är hur trött som helst. Jag somnar seriöst när som helst... Sitter iaf och lyssnar på The killers låt somebody told me och dricker jordgubbs te. Jag älskar den låten!!! <3<3<3<33 Nä nu ska jag ta mig i säng så att jag kan stiga upp i normal tid imorgon, vill absolut inte sova bort hela dagen ska in på stan och köpa nån julklapp också så. Sov gott!!

//F

Te party

Såg ut såhär igår efter julfesten... Inte så fina bilder men....

 



Musik

Hahahahha jag har typ börjat gilla samma musik som dig. Du lyssnar ju tusan på bra låtar ju.... =P
Trodde verkligen aldrig att jag skulle kunna lyssna på sånt här, men det var typ seriöst lite bra. Jag är ju en sån person som lyssnar på sånt som brukar gå på typ radion eller ja, jag lyssnar nog på det mesta men. =D

Red Hot Chillipeppers- Stadium Arcadium
welcome home - coheed and cambria
Metallica - Master of Puppets
Metallica - astronomy
Trivium - Dying In Your Arms

Kram


Julfesten

For hem så fort jag hade kunde och började göra mig klar. I början tyckte jag mig ha massor av tid så jag åkte in på stan och köpte en ny kofta men när jag kom hem hade jag inte mkt tid kvar och då hade jag bestämt mig för att locka håret och sminka klar mig så då blev det bråttom. Hade lovat Aya och Emilia att de skulle få åka med till julfesten. Hade bestämt en tid och allt men så klart kom jag senare. Finns det ngt som jag är bättre på än att inte hålla tider så säg... Jag kommer i princip alltid sent hehe men jag har faktiskt blivit bättre på det nu. Vi åkte dit och köpte pizza på Viking. Sedan tog vi med oss pizzan till skolan där vi sedan åt den. Men p¨å väg från Viking till skolan som inte är speciellt långt hann aya ramla och Adam tappa pizzan men annars gick alltig perfa. Det var faktiskt lite roligt men pizzan var lika god som vanligt kan jag säga er. Efter det fixade vi lite inför julfesten kollade när de repade spex och sång. Sedan öppnade vi dörrarna till julfesten och in strömmade skolans alla elever. Vi började med att lyssna på våra värdar, Malin och Daniel som berättade vad som skulle hända under kvällen och presenterade sedan Sångarna. Först sjöng Agnes någon same joyk eller hur det stavas. Lite roligt att lyssna på faktiskt, annorlunda. Sedan sjöng systrarna Amanda och Emelie. De var hur bra som helst! Hoppas någon har lagt ut det på youtube så att jag kan lägga upp den. Och sist men inte minst sjöng Agnes och Malin tre låtar tillsammans. Även de var hur bra som helst. Vi har några riktigt duktiga sångfåglar här på NH. Sedan var det fritt fram om vad man ville göra. Det fanns bla disco, singstar, rockband film osv. Rockband är så himla roligt. Kanske inte är så bra men det spelar ingen roll :D. Jag tror inte att någon på skolan kan klå Grahdul och gänget på det ;). Sedan i slutet blev det först lärar spex och därefter spex som några av eleverna tränat in. Väldigt roligt att se på. Efter det visades en film på Marcus och han fick ett pris (trix med skidor i någon stor tävling där han vunnit en massa). Grattis! Efter det blev det nomineringar. Eh.. kom på en sak. Julfest filmen med nomineringar ligger ute på youtube så jag lägger upp den här på bloggen kan ni själv kolla in den ;). Har nyss varit med erik. Vi såg film, åt pizza och en massa annat roligt, tex kollade vi in julfilmen igen. Före det var jag på stan med Fanny. Gick inte så länge men vi hann med en fika på waynes. Trevligt trevligt! Nu sitter jag mest framför datorn och chillar haha. Ska försöka att inte lägga mig så sent ikv eftersom jag är så jätte trött. Tröttheten kommer som i efterhand är inte alls så här trött på vardagarna känns det som men... Eftersom jag inte tog några bilder under julfesten tyvärr så har jag inte så mkt bilder men jag tog några från Emilia som jag hoppas att det gick bra för. Men vill ni se fler bilder så kan ni kolla in hennes blogg (emmiliasundberg.blogg.se) eller också kan ni som har apberget gå in på hennes användare (emmilia). Markus var och tog en massa bilder som han skulle skicka till mig som ni kanske får se sen någon gång. Ni som inte var på Norrhammars julfest kolla in julfilmen eller nomineringana och gissa vilka som ni tror vann i de olika kategorierna.
<Julfimen med nomineringarna

Vinnarna av nomineringarna i de olika kategorierna:
1. Årets happyface- Sofian
2. Årets lärare- Roland
3. Årets hockeykille- Bazze
4. Årets par- Jocke & Claudia
5. Årets snyggaste kille- Emil
6. Årets snyggaste tjej- Cissi
7.Årets rumpa- Johanna

8. årets personlighet



Vad tyckte ni om julfilmen?? Jag tyckte den var jätte bra gjord. Tack!
och tack för en skitbra julfest kompanjoner från julkomitén, Eva, Rektorn, Lärarna och alla andra elever som medverkade till en lyckad och superrolig julfest!!

Kraam F

Jag kan inte komma på någon rubrik :]

Grymt rolig julfest! Blev säkert så bra eftersom vi nior ordnade den hah (A). 8:or vi har satt ribban för i år och framåt. Haha ne jag bara skämtar men den var väldigt rolig. Orkar inte skriva så mkt ikv utan tänkte updatera er mer imorgon. Sitter här nu och borstar tänderna och sedan blir det nog att gå i säng och sova. Jag är världsa glaaad, jullov nu tills 8:e Januari men det är länge kvar så nu tänker vi inte på det. Varför inte försova sig från 8:e och framåt. Så länge som möjligt. God natt!! =)

Kraam F♥

LOOOOOV

Hejsan tjejor! Har ni haft en bra julfest? Nöjda med nya betygen?

Jag gjorde bort mig totalt när jag skulle spela bas till jinglebell rock. Höll på att skratta ihjäl mig uppe på scen, misstaget var så ironiskt. Glömde bort att dra upp ljudet när jag spelade bas. 

Godkväälll, gooo juull

WIkkan

Snabb updatering

Jag uppdaterar er lite snabbt innan jag ska gå och göra mig klar inför julfesten. Vi började klockan 9 och då startade våra lärare Carolina och Roger en musiktävling som mitt lag så klart vann, innehållande Alle, Linda, Duaa, Hanna och jag då. Efter det fick vi betygen. Jag var hur nervös som helst men det gick ganska bra faktiskt. Jag blev väldigt nöjd.Hur gick det för er andra som också har fått betyg? =) Gick det bra? Nu ska jag duscha, sminka mig, ta på mig kläderna och till sist fixa sminket så att jag hinner. Vi i julkomitén skulle ju vara där lite tidigare och vi tänkte gå och äta pizza tsm men det hinner vi nog. Aja det blir nog kanon. Får se om jag uppdaterar något mer ikv annars ska jag försöka göra det imorgon. Kanske även lägger ut någon bild som sagt så ni får hålla ögonen öppna om det kommer upp någon liten bild eller nåt. Kraaam Frida ♥

Godmorgon Fredag

Springer runt i huset och försöker göra mig klar men på något sätt slutar det alltid med att jag fastnar vid datorn och tillsist missarr bussen men så ska det inte bli idag. Inte vad jag hade tänkt mig iaf. Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga nu på morgonen då man är som lite trött och seg men jag lägger in en låt. Sitter och lyssnar på den nu.
Jake Oh- Up In The Blue


Ashlee och Petes stora nyhet

Ashlee simpson och Pete Wentz fick i Torsdags en son. De har nu bestämt namn och det blev inget mindre än Bronx Mowgli Wentz. Tycker att det var ett rätt coolt men lite mysko namn men själv skulle jag nog aldrig vela att mitt barn skulle heta det. Kul att se baby bilderna sen =)



Kram♥

7 dagar kvar

Bara sju dagar kvar till julafton nu.. Helt sjukt vad jag längtar. Ser framemot jullovet nu! Imorgon är det våran sista skoldag och det innebär att vi ska få våra betyg. Det är ju inte första gången vi får betyg men det är lika pirrigt varje gång haha. Att det aldrig ska bli bättre.. Imorgon blir det julfest med skolan på kvällen vilket ändå ska bli rätt skoj. Lite roligt för att alla lärare brukar verkligen släppa loss. Under kvällen kommer det att finnas disco, film, rockband, guitar hero, singstar och en massa annat så att det ska nog finnas roliga saker att göra under kvällen för att inte glömma korven vi kommer att få på hkn haha. Eftersom jag är med i julkomitén så blir det att vara där lite tidigare och även stanna kvar där lite längre men det går nog bra. Kanske tar några bilder under kvällen får se. Isf kanske ni får se dem. Jag har ett problem för imorgon, ska jag ha plattat hår eller ska jag locka håret? Jag kan absolut inte bestämma mig men som tur är har jag ju tills imorgon på mig att bestämma mig. Kommer säkert välja i sista minuten, brukar vara så för mig. Idag har det varit en vanlig dag hehe. Skola från 8 till 3 ungefär. Efter skolan gick jag ner på stan. Hittade lite grejer till julfesten och lite julklappar till mig själv hehe (A). Ne men mamma bad mig att titta efter något som jag skulle vilka ha av pappa och henne i julklapp så. Efter det åkte jag hem och gjorde mig lite klar och sedan bar det av till Camilla. Fikade och såg på tv. Trevligt! =) Nu ska jag väl fixa lite grejer och sedan blir det att sova. Vill ändå vara pigg sista skoldagen. Eller skoldag vet jag inte om man ska kalla det eftersom vi ska bara göra roliga saker. Våra lärare, Carolina och Roger skulle fixa någon musiktävling så vi får väl se hur det går. Vi slutar redan vid ett men jag måste nog skynda mig hem med bussen så fort som möjligt. Btw hahah förra youtube inlägget... var lite roligt haha... julsången... aja, ni får ha en fortsatt bra kväll allesammans!

Kraaam F ♥

höhö god jul...


sång på ett mycket underligt sätt.....

Tips!


Jobbig dag??

Vi hade kort dag idag. Känndes jätteskönt faktiskt. slutade redan kvart över 1. Det gör vi varje Tisdag. Efter skolan gick jag ner på stan med Linda, Nina och Fanny. Vi kollade runt på alla möjliga affärer. Stannade någon timma men jag hittade ingenting alls på stan eller föresten jag köpte några julkort hehe. Sedan åkte jag hem med bussen och väl hemma hade jag tänkt se på tv tills att oth började men jag råkade somna hihi (A). Jag var väl rätt så trött antar jag hehe. Har väl inte lagt mig så tidigt de senaste kvällarna och så stiger jag ju upp klockan 6 varje morgon också... utom i helgen förstås. Nä men det var grymt härligt och nu är jag pigg som en lärka haha. Ska nog sitta vid datorn ett bra tag till och sedan blir det nog att se på tv och slutigen blir det nog att sova. Imorgon är förövrigt sista "riktiga" skoldagen innan lovet. Ska bli riktigt härligt men ska jag vara ärlig så har inte lektionerna varit så jobbiga i veckan. Vi får leka och spela spel osv. På Torsdag skulle vi göra något med klassen till klockan 1 och sedan sluatar vi. Eller i och för sig vi ska ju på julfesten på kvällen som är obligatorisk men den är ju rolig så det blir nog inte så jobbigt det heller. Den brukar då vara det iaf. När vi ska hitta på något med klassen brukar det bli att se film så jag antar att det inte blir något undantag den här gången heller. Ska nog ta och testa julfestklänningen ikväll också. Måste ju som testa allt tillsammans.. Och så måste jag ju välja vilken av klänningarna jag vill ha men jag tror det blir min vila klänning och inte den från Bik bok.

Kram Frida ♥

Semester ?

Hejsan! Nu sitter jag och mumsar på den underbart goda fudgen som jag och Amanda gjorde för några dagar sedan. Den är så god att mn bara vill äta mer och mer! Nu ska jag snart dra iväg till dansen, sista träningen för terminen! :( Jag kom just på en sak: Semester är snart slut, Semester har just börjat. Klura på den lite gran! Okej jag berättar hur jag tänkte. Termin heter ju Semester på engelska och denna termin är ju snart över men man kan ju säga att semestern snart har börjat eftersom vi snart har lov. Ni kanske inte fattar men jag tycker att det var lite klurigt :) Fast nu börjar jag bli lite orolig termin kanske inte heter semester på engelska, kanske har jag bara fått för mig det. Men i alla fall.... Måste gå nu kram Linnea

God natt

Jag måste bara göra ett sista inlägg för idag. Lyssna på låten, den är skit bra! Nu ska jag göra mig klar och sova. God natt!
 

Kram F♥

Färgade linser!!

Skulle du vilja ha ett par färgade linser? Du kanske har blåa ögon precis som mig men skulle vilja testa bruna linser, eller kanske helt enkelt bara testa en annan nyans av blå. Valet är ditt.

Just nu har http://www.fargadelinser.se/  startat en kampanj. Alla bloggare som skriver om just färgade linser får ett par färgade linser gratis. Då kan ni testa en färg som ni alltid undrat över hur ni skulle se ut i. Varför inte liksom? Ta chansen bloggers ;)

Klicka här för att veta mer [Länk].

Jag hade nog tänkt testa bruna linser hihi. Undrar hur jag skulle se ut i det ;P



Kram Frida ♥


Undersökning

Gillar ni musiken på vårna blogg? Vad vill ni höra mer/mindre av? =)

Kram Skellefte tjejerna ♥

Mitt eget underbara rekord, 15 min och klar!

Sitter nu här framför datorn. Idag var det cityträning som gällde. Efter den (träningen var väl klar vid 6 tror jag) fick jag ett sms från Saga där hon skrev att vi hade nån konfa träff eller nåt sånt så vi åkte till kyrkan där det var en massa folk men ingen Martin (konfa ledaren) och ingen konfa träff utan alla hade bara farit dit för att ha roligt. Jag och saga gick väl runt och snackade med folk, spelade guitar hero (som inte gick så väldans bra) och bakade väldigt fina pepparkakor eller? ;)
Observera att jag gjorde mig klar från träningen med att duscha, sminka mig, blåsa håret och göra någon ful frisyr men den funkade iaf på endast 15 min. Det måste vara mitt rekord! Om jag skulle göra mig klar så fort på skolveckorna skulle jag ju kunna ta rå lång sovmorgon ju. Nu är jag iaf hemma och sitter vid datorn och är lite så där halv social på msn med folk. Ska snart gå och göra mig klar och sova. Har matteprov imorgon så vill vara lite utvilad även om jag inte kommer att somna nu. Det är nog mest bara önsketänkande. Någon dag till veckan blir det förmodligen att åka snowboard på vitberget men vet inte när eller med vem än men vi får väl se och så beror det på om jag orkar kommer att måste fixa och göra en hel del i veckan så. Sov gott!

Kram F♥

Söndag

Idag for jag till pappa för att se min "tidiga julklapp" den nya Tokio Hotel dvd:n Tokio Hotel TV - Caught on camera. Victor skulle komma förbi och se med mig men dom hade konfaträff tydligen och eftersom jag inte kan vänta såg jag den iaf. Den var väl bra antar, hade kanske hoppats på lite mer liveframträdanden men den var bra iaf (:
Blir sugen på att beställa hem en gammal dvd med liveframträdanden.

Jag har också spelat lite GH Aerosmith. Klarade just Dream police och All the young dudes på medium. Så nu känner jag mig stolt minsann x]] Snart tar jag er alla i GH! Vänta bara ;)
Tokio Hotel, Tokio Hotel TV (Deluxe) TH dvdn

Nu sitter jag och försöker plugga lite matte eftersom vi har prov del A imorrn och jag kan inte ett skit, och så äter jag mackor och lyssnar på musik. Lite mysigt nästan. Att bara sitta och fika, och tänka och ta det lugnt :]] Man får passa på nu för det lär jag inte ha tid att göra i veckan...

Att göra lista:
- Köpa julklappar till alla kompisar
- Köpa outfit till julfesten som är på TORSDAG!
- Köpa hårfärgning och se till att mamma har tid att färga
- Plugg
- Och så vill man ju hinna umgås med kompisarna också

Jaa, som ni ser lär jag bo på stan i veckan...
Blir så otroligt sur på att jag har sparat allt till sista dagarna!
Men det känns som att jag har glömt att det är jul snart. Har ingen julkännsla alls! Kom just på att det var tredje advent idag. Och jag har inte börjat julpynta och köpa julklappar än!
Emma tror att det bl.a beror på min dystra musik att jag inte har någon julkännsla. Kanske stämmer? Vad vet jag? Kanske borde rensa min mobil på min gamla musik och lägga in julmusik ist?
Njaa... jag överlever utan sånt ;)

Näe nu måste jag plugga. Mitt VG i matte har jag tänkt behålla minsann.

Küsse Becca <3

Hej mitt vinterland!

Tjena mittbena!
Idag ska vi och äta hos mormor och morfar för morfar har fyllt år!
Senare under dagen ska vi och bowla med Gordon och hans nya familj... Kul!

Jag har tyvärr inte skrivit på den här bloggen på huuuur långe som helst, ni har såklart saknat mig men nu är jag back in black!
Jag kan berätta för er om veckan som varit. Jag har hunnit bli råsur på en kassör, skämt ut mig inför ett hockeylag och så har vi badat med klassen på Edda. Det var lite som hänt under min vecka. 

Nu säger pappa att "ärkemara" inte är något positivt ord, jag och min syrra har nämligen kallat varandra för det! Förresten så är det hur mkt snö som helst ute, som ni Skellefte bor kanske har märkt men man vet ju aldrig. Ni kanske inte har märkt det.

Det var allt för mig. Pussar från Linnea



10 dagar kvar till destination julafton!

Det blir även ett kort inlägg för mig också. Idag har jag nog mest bara tagit det lugnt, ätit tårta och lite annat skoj. Träffade ju de andra på Maxi haha skellefteå är ju som så stort. Föresten nu har det ju gått över tolvslaget och vi är inne på en ny dag nämligen söndag och detta innebär att det är 3:e advent idag gott folk. Nu är det endast 10 dagar kvar till jul. Det närmar sig. När nu ska jag göra mig klar kanske läsa lite i min tidning och sedan blir det att sova. Är grymt trött så det passar nog bra. God natt allesammans! =)

Lördag kväll

Kom just hem från en flummig kväll hos LinneaG. Jag, Sarah, LinneaH, LinneaG och Emma for dit och hade det trevligt.
Blev också en tripp till Maxi där vi träffade Frida (som också skriver här i bloggen), köpte godis och så våldtog jag Emma under en gran ;) Typ...
Nu sitter jag här och lyssnar på nån gammal skitlåt som ändå är ganska härlig. Har också jättefina små krumelurer på mina armar. Tack för det Emmis.

Näe blir ett kort inlägg.
Hoppas alla har haft en bra kväll (:

Küsse Becca <3

True colors


You´re beautiful



the world is watching us from a distance
wanting more from their own existence
tell me how do we make a difference
for eternity does anybody want to know why were alive


oh oh oh oh
what?s the purpose of this life?
oh oh oh oh


before i die and i leave the world behind
i want to know why i?m alive


youre created for the creator to live inside
theres a hole in your soul and i know that you try
to fill it with every little thing but the very one who can heal it
and bring hope to a world that wants to know why they?re alive


spirit cry for this generation (generation)
were chasing the wind trying to embrace it
open our eyes to all the lies that we try to justify when deep down inside
all we want to find is someone that loves us all of the time and it?s you

yea its you oh oh
only you

yes it´s you oh oh oh
youre beautiful came down from heaven just to save my save my soul
beautiful oh oh oh oh oh
you?re so beautiful
the people of this world are praising you and they are
beautiful oh oh oh oh
youre so beautiful came down from heaven just save my save my soul
beautiful oh oh oh oh oh
now i´m beautiful


 ♥

Pic

 Miss you!

 Miss you!

 Här är två bilder från i somras. Saknar er!

Kram Frida

11 dagar

Bara 11 dagar kvar till Julafton. Gissa hur mycket jag längtar. Ite bara efter julen utan också efter lovet och nyårs plus att då närmar det sig min födelsedag. Jag fyller år i Januari så det är ju inte så länge kvar. Springer omkring och gör mig klar och smaskar på några skumtomtar som är väldigt goda kan jag lova. Ska snart baka göra en tårta eftersom idag blir det kalas för lillebror. Grattis i förskott lillebror! Ska hinna ner på maxi och kanske en sväng på stan också sedan blir det smörgårstårta också som farmor har gjort. Så grymt gott! Uppdaterar er med fler inläg sen, tjao.
// Frida ♥


Kevin Borg



Once upon a time
I had a dream I had a vision
I've got someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
We're gonna love you free

If you've been dreaming
If you believe in
Like I will leave it
Standing here with you
You brought me something
Run out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Kväll

Min kväll/eftermiddag har väl ungefär sett ut såhär:
Träning med city. Det var typ fys och ganska så jobbigt men på något sätt tyckte jag ändå att det var väldigt roligt även om jag lär ha massor av träningsvärk imorgon men det får jag ta. Sedan kom jag hem och åt middag. Farmor och farfar hade kommit och kommer stanna här i helgen. Ska bli roligt. Sedan duschade jag och gjorde mig klar och direkt efter det började idol. Då satt vi allihopa och såg på idol tillsammans och höll alla tummarna för Kevin. Alice gjorde faktiskt en bra låt men Kevin var en värdig vinnare enligt mig. Även om han har ställy upp 2 ggr i Maltas melodifestival, det spelar ingen roll han är ju ändå 10 ggr bättre än Alice även om inte hon heller är dålig men jag tycker att hon låter exakt som Robyn och det stör jag mig lite på heheh (A). Efter det kom Erik och jag var med han typ till nu. Skojsigt värre :D. Imorgon blir det nog iaf stan sedan får jag se vad jag hittar på. Nu blir det nog att sova för mig. Känns som om jag ska somna på tangentbordet när som helst... Det blev inge lucia vak men det får bli nått annat år för att jag orkar verkligen inte.  Sov gott!!

Kram F♥


Fredag och idolfinall!!

Är hemma från träningen. Det var fys och grymt jobbigt men nu efteråt känner jag mig lite duktig som orkade hehe. Brukar inte ni också göra det? Typ om ni far ut och springer, visst känner man sig duktig efteråt då? Det gör hur som helst jag. Ikväll tror jag nog att jag ska ta det ganska lugnt eftersom jag känner mig ganska trött efter veckan men jag får se vad jag hittar på. Inget bestämt än men något blir det. Ni som läser bloggen kanske har upptäckt att  jag lägger in ganska mycket låtar och nästan inga låtar från Tokio hotel, Becca jag ska lära dig sen ;). när jag har lärt becca hur man gör så kommer det nog komma in en masa låtar av Tokio hotel men tills dess fortsätter jag att lägga in lite blandat. Ikväll är det ju föresten Idol final. Ska ni se den?? =) Jag vet inte riktigt hur jag gör men hur som helst, go Kevin!!! Nu ¨måste jag hoppa in i duschen så att det blir något vettigt ikväll iaf.  Jag satt just och funderade på vilken kategori jag skulle sätta inlägget men eftersom det är fredag och det är ju positivt eftersom det är helg efter fredag så sätter jag inlägget där heh. Btw ikväll är det ju luciavaka.


Kram F ♥


Love is hard...


12 dagar kvar gott folk!

Ja som jag skrev i rubriken så är det så att det endast är 12 dagar kavr till jul. Hur härligt är inte det på en skala? Det känns så himla härligt att det närmar sig hela tiden med stormsteg. Jag ska snart gå och städa och kanske slå in några julklappar och sedan blir det träning med city i kombihallen. Det känns lite motigt att ha fys nu men hur trött jag än är så ska jag fara och göra mitt bästa hehe. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir att göra men något roligtblir det definitivt men seden får jag se om det blir kompisar eller bara att vara hemma ikv. Vi hade ju lucia på skolan idag som jag berättade i mitt förra inlägg. Jag tror faktiskt att det gick rätt så bra. Skratt.. När man stod där känndes det som om man skulle svimma men det gjorde ju ingen så att det var ju riktigt tur. Efter det hade vi gympa och sedan slutade vi. Då gick jag och Nina och åt lucnch och sedan tog jag bussen hem där jag mötte upp mamma och mormor och sedan åkte vi till min lillebrors skola där de har ett café och fikade lite med lillebror och hans kompis. Det blev kladdkaka för min del. De hade slut min favorit snövitstårta men den får jag ändå imorgon då vi ska fira min lillebror litegran eftersom han fyller år. Eller det är inte nu han fyller år utan den 23. Alltså dagen före julafton. Kanske uppdaterar er med ett inlägg sen idag ;).

Kram F ♥

Torsdag? Visst...?

Har just kommit ut ur duschen och blåst håret. Sängen nästa tror jag. Jag ska upp tidigt imorrn eftersom vi måste vara på skolan kl 7.45! Luciatåg då. Kan inte påstå att jag är jättepepp precis, men vad gör man? Fast iofs så har vi en rätt så chill dag imorrn. Bara en lektion efter lucia - gympa. Och jag ska ändå inte vara med eftersom jag är sjukt förkyld. Så jag överlever nog :]]

Sen ska jag och mamma ner till Karin på Attityd och kolla dom nya plattängerna dom fått hem. Det är något jul-erbjudande så den skulle kosta 599kr tror jag. Och enligt mig är det helt okej. Man behöver ju en bra plattång. Eller kanske inte om man har tur och har platt hår men har man lockigt så...

Aja, ska sluta klaga på mitt hår. Finns inte mke att göra utom att platta sönder det ;)

Ha en bra kväll och dag imorgon (:

Küsse Becca <3


13 dagar till jul....

Sitter här vid datorn och dricker lite glögg och förbereder inför imorgon. Med det menar jag packa väskan för att jag måste ta kvart över 7 bussen. Det känns inte så där jätte härligt om jag säger så men så är det iaf. Vi ska ha luciatåg eller vad man nu kallar det. Det börjar typ 9 i skolans matsal men vi var som tvugna att typ "värma" upp rösterna eller sjunga upp oss kanske man brukar säga hehe (A). Sedan måste vi ju få på oss glittret, vita klänningarna osv så tiden lär ju behövas. Får inte glömma något nu bara. Jag brukar ju aldrig packa väskan dagen före utan på morgonen vilket egentligen är väldigt osmart eftersom att då missar jag ganska ofta bussen. Blir väl att vakna någonstans mellan 5 och halv 6 imorgon skulle jag tro. Tänk om man bara hade 5 min till skolan och slapp att åka buss. Kanske får se någon bild efter lucian, men lovar inget... Ska nog gå och lägga mig snart. Lägger mig oftast alldeles för sent när man ska upp så pass tidigt, iaf under vardagarna. Kom på en väldigt posetiv och underbar sak hehe. Det är nämligen så att imorgon har vi bara halvdag :D:D:D jippie!!!  God natt allesammans!
lucia hahaha,

 Fin bild,       
 söt klänning!
Klänning från: http://stylebystars.com/ 
 Lite bra låt ändå =)

Kram F ♥


14 Dagar till jul

Jag skriver så tråkiga inlägg nu förtiden... Måste hitta på nåt roligt att skriva om. Okej idag kommer jag iaf inte på något så det får bli en annan gång.  Kom bara för ett tag sedan hem från city träning (fotboll). Det gick väl rätt bra idag. =) Imorgon vaknar jag förhoppningsvis upp hehe och sedan blire nog att göra sig klar och första lektionen blir bis kl 8 på morgonen, jippie. Nu är det bara två veckar kvar till julafton exakt. Jag har räknat hihi. Nu måste vi räkna ner till jul ju. Ett måste jag har att göra är att fara in och köpa de sista julklapparna innan jul men det ska jag nog hinna med. Det är ju inte så många kvar. Har ni köpt kart julklappar?? Ska nog börja göra mig klar nu.

Puss F ♥

Önskelista

Konserverad ananas
Jeans
Presentkort
Frisörschampo (som gör håret mjukt och fint)
Rockring (de är så roliga)
Mp3 (så att jag har en när min mobil går sönder)
Brisingr på engelska (bok)
Deckare på engelska. Ljudbok
Kamerastativ

/Fanny


Onsdag

Sitter och lyssnar på världens bästa låt Tears don't fall - Bullet for my valentine. En låt alla borde höra btw.
Annars är jag bombförkyld och sitter och försöker göra ut engelska kompendiet som ska vara klart imorgon men som ni ser går det inte jättebra precis x] Fattar inte ens vad man ska göra... Åh vad jag blir sur, engelska brukar ju faktiskt gå ganska så lätt för mig.

Skoladagen idag gick väl ganska bra, inte jättejobbig. Och så är ju Kicki snäll nog att låta oss ha NO på arbetspasset så vi slipper sista no-lektionen :] Det är bra.

Känner att jag inte har så mycket att skriva, som vanligt då ^^

Küsse Becca

Ärligt talat?

Säg vem som ni tycler är bättre på mellan dessa..

1.   vs
    Ashlee Simpson                       Jessica Simpson

2.  vs
     Britney Spears                                              Leona Lewis

3.  vs
     Jonas brothers                                            Tokio hotel

4.  vs
    Mischa Barton                             Keira Knightly

5.  vs
    House                                                             Desperate housewifes

6.  vs
    Twilight                                                           Step up


Britney Spears- Cirkus


Skola>Träning>Lite olika>Sova

Kom bara för ett litet tag sedan hem från träning med city. Riktigt roligt men jag spelade väl inte nåt vidare idag men till nästa träning som är imorgon. Annars har dagen varite ganska bra typ som vanligt. Föresten gick min mobil sönder igår så jag är inte något vidare glad men den ska lämnas in på lagning, kanske imorgon?  Får se om jag hinnner då men så fort som möjligt för jag vill bara ha tillbaka den. Har nu någon gammal mobil som tar 100 år  att skicka sms på. Efter en dag med den är man typ död.... Nä ska gå och se om vi inte har någon annan mobil som jag kan ta tills att jag får tillbaka min älskling hehe. Förövrigt sitter jag och smaskar på min utsökta manna risifrutti nu haha. Oj så intressant hehe... Tä nkte börja ta mer bilder och lägga in men så paja mobilen och kameran är också paj så det går nog inte så bra.

Kram F ♥

Måndag

Tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg innan middagen. Kom just hem från skolan och en fullpackad buss... Trevligt? Njaa...
Och på vägen till bussen gick jag såklart på en isfläck och vips så låg jag alldelens täckt i snö på marken. Det är sånt som bara händer mig (a)
Aja, skolan va seg as heeelll idag.. Måndagar är sjukt jobbiga.

Nu blire mat :]]

Küsse Becca

Rehab


Twilight

Kom just hem från bion. Jag, EmmaM, Sarah och LinneaG bestämmde oss för att se Twilight igen. Och den var lika bra den här gången (a)
Kanske inte lika spännande eftersom man visste vad som skulle hända, men fortfarande lika bra (:
Och om det fortfarande finns folk som inte sett den så har jag bara en sak att säga till er: SE DEN!!!

Küsse Becca <3

Söndag

Kom just hem från träningen. Nu är jag typ död haha. Men thaiboxnings killen fick vi köra någon skitjobbig hinderbana. Det känndes som om den aldrig skulle ta slut. Men jag antar att jag ändå behöver träningen. Det där var väl ett tecken på att jag har så dålig kondis antar jag. Nu ska jag nog sätta mig och se någon film och sen sova. Jag är typ hur trött som helst idag men haf skyller det på att det är söndag som är en slappdag enligt mig.

Kram F♥


Andra advent

Vaknade väl för några timmar sedan och då slog jag på tvn och då var det en film om man ska vara noga hette den "kärlek på menyn". Den satt jag och såg typ tills nu. Det var farktiskt relativt bra. Men ett tag där var den lite sorglig så jag började typ nästan gråta. Observera nästan :]. Nu hade jag nog tänkt gå och duscha sedan skriva lite på uppsatsen i so som fortfarande inte är klar men jag orkar som aldrig ta tag i den och göra färdigt den så jag bara skjuter upp den. Kul att göra den på helgen =S. Aja hoppas den går fort att göra klar, vilket den inte kommer att göra men ska försöka. Min lillebror fyller år snart så han ska ha nåt form av kalas idag så kanske får smaka lite kladdkaka då haha om jag nu får vara hemma (A). Sedan blir det iaf fotbollsträning. Det är väl ungefär min Söndag. Söndagar är förövrigt så tråkigt. Det har som blivit en slapp dag. Men det är iaf andra advent idag vilket betyder att julafton närmar sig med stormssteg. Nu gäller det bara att köpa de sista julklapparna innan jul. Men jag tror att jag hinner för att jag har köpt till de flesta nu iaf. Känns jätte bra! Har ni köpt klart alla julklappar? =) Det känns som om man inte hinner med något. Måste göra mig klar nu.

Btw det gick tydligen inte att ladda upp bilder nu heller.... Vad är felet, jag blir tokig!! :S


/Puss o kram F

Nytt rum!

Shit, nu är jag glad! =D
Kom hem till pappa just och nu är mitt nya rum klart!! :]]
Jättefint tycker jag iaf ^^
Haha, värt inlägg men jaa

Ha en bra kväll, Becca (:

hmm..?

När jag var liten lyssnade jag alltid på musik som t.ex. Aqua, Spies Girls eller vegaboys. Jag tyckte att de var hur bra som helst då. Men nu vad lyssnar jag nu på? Jag vet knappt det själv eller jag antar att jag är en person som lyssnar på nästan allting och tycker att det är bra även om jag gillar vissa låtar mer eller mindre. En annan favorit var Britney Spears. På tal om Britney Spears såg just på reklamen att de skulle vara något program om henne och jag har för mig att det skulle vara imorgon men jag kan ha fel så. Får väl se om jag ser det jag lär ju hitta på något roligare att göra än att se det.. Vad lyssnade ni på för nåt när ni var små? Vilka var era favoriter? Bara för ett litet tag sedan sjöng vi singstar och då kom just låten Barbie girl med Aqua upp och vi sjöng den. Det var lite roligt eftersom det var en av mina favoriter när jag var liten haha. Hade helt och hållet glömt bort den. Jag sitter här och tänker så det knakar men jag kan faktiskt inte komma på någon speciell artist jag lyssna extra mkt på. Kanske the killers, the kooks eller jag vet inte. Jag blir bara förvirrad. Jag lyssnar nog på det som känns bäst för stunden. Lyssnar en del på nrj när jag inte har nåt att göra men jag är så himla less alla deras låtar nu. Det spelas ju bara samma låtar på alla radiostationer. Då är det ju bättre att det spelar ganska gamla låtar. Btw på skolan planerade vi lite spex till julfesten som jag tror kommer bli riktigt bra ändå. Får väl se hur allt blir när vi sätter ihop det sen.




Hahah alltså den här musikvideon, skrattar... =P
Vad kan man ha varit när man lyssnade på den här? 5? 6? 7år?? :)

Omg den här låten hahahah, ger typ minnen. Jag älskade låten när jag var liten ju. Vem gjort inte det :] ?
God natt gott folk, ska nog inte lägga mig nu men det här blir nog mitt sista inlägg för ikv så lika bra att säga god natt redan nu innan jag glömmer bort det hihi =). Imorgon blir det hur som helst stan. Måste leta julklappar och efter det får jag se vad som händer. Vad ska ni göra imorgon? :P

Kram F♥

Friday

Idag var det skola. Men  på morgonen var vi med skolan i kyrkan och hade någon form av advents grejs tror jag det var. Kören från skola sjöng. Var faktiskt jätte duktiga men så sjukt bra amanda är på att sjunga! Hon sjöng solo. Underbart lät det. Sedan var det min och Sagas tur att läsa nått julevangelium. Det gick väl ganska bra för att inte vara så förberädd. För det var jag verkligen inte men men det funka. Nu ikv ska jag nog vara med Fanny iaf och kanske någon mer. Vi får väl se vad vi hitta på för skojsigt ikv :D. Tänkte gå och göra mig klar nu iaf men får se om jag skriver nåt mer inlägg ikv. Kram F♥

 <Fanny, bild tagen för


Godmorgon Sverige,

Springer nu runt i guset för att packa ner alla gympa saker sedan ska jag skynda mig på bussen. Lägger in en låt innan jag åker. Puss ♥

WTF?!?!

Vad är bloggmix?? Kan inte någon förklara det fattar ingenting.


Idag har varit en relativt seg dag ändå måste jag säga. Blivit ganska mkt plugg när jag kom hem men så blir det nog ett tag har en uppsats att bärja skriva men det tar emot vill bara skjuta upp det men jag tror nog iaf att det ska gå bra. Gäller bara att ta tag i saker och ting. I övrigt ska jag försöka iaf börja köpa julklappar. Vill inte vara så sent ute i år som jag brukar vara, men problemet är att jag inte vet vad jag ska köpa till alla haha =). Imorgon blire skola och förmodligen går jag nog ner på stan efter det och ser om jag hittar nåt roligt. Näe nu ska jag nog snart börja göra mig klar och sova. Känner mig as trött ikv. Har ingen aning varför. Kanske sovit lite på ett tag.. Idag bakade jag btw två kladdkakor till lillebror för att han har fyllt å´r och skulle göra nåt med kompisarna så då frågade han mig snällt om inte jag kunde göra det och jag kunde liksom inte säga nej då hehe. Jag tror faktiskt att de blev ganska goda med massor av kladd i mitten precis som jag älskar. La in lite bilder hehu =) Sov gott allihopa!



Kraam F♥


Onsdag (torsdag x]])

Idag har jag varit så himla trött.
Har inte pallat göra läxa så jag hoppas verkligen inte att no häftet ska lämnas in imorrn. Då kan jag få problem x]

Idag på skolan fick vi se en film på engelskan nere i caféet. Jag har ingen aning om vad den handlade om eftersom jag sov hela filmen. Och alla i våran klass hade glömt ta med sig godis eftersom Carolina sa det till oss för jättelänge sen... Ofta man minns det?
Aja, hoppas vi inte ska skriva någon slags recension sen bara ^^
Näe usch, jag är så skoltrött man kan bli just nu!
Vill bara ha jullov!
Shit, undra vad jag ska ha på julfesten :S
Måste på stan i helgen. Att jag alltid ska spara ALLT till nån dag innan. Åh, vad jag blir störd på mig själv, jag lär mig då aldrig verkar det som.

Nog klagande.

Här kommer en bild på TH på fan-partyt.
Ser ut som att Bill skaffat ny frisyr :]]



Jag gillar den nya frillan skarpt (:

Vad tycker ni? Bättre nu eller innan? Kommentera!

Küsse ein müde Becca.


Plugg,plugg och åter igen plugg!

Dagen har väl varit bra förutom massor av plugg och uppsatser att skriva. Faktum  är att vi har tre uppsatser som ska vara klara i veckan/nästa vecka. I och för sig har jag skrivit den ena förr men var tvungen att göra lite ändringar. I övrigt fick jag veta att vi hade 44 glosor i spanska till imorgon som jag helt glömt bort. Får försöka kolla igenom dem imorgon på morgonen innan skolan men det brukar ju som sagt och var inte gå nå vidare när det gäller mig. Springer nästan alltid till bussen och det händer att jag missar den lite då och då. Näe nu ska jag vara positiv. Har Bis imrogn på morgonen. Det är handboll som gäller men det ska nog bli roligt I think. Sitter just nu och lyssnar på låten här nedan. Ändå fin låt :].
Ni får ha en fortsatt bra kväll för nu ska jag lägga mig ner och försöka läsa ut en bok som jag börjat på för ett tag sedan.
Kraam ♥


Augustana - Boston

och tillsist vill jag önska er alla....

När är det som julen kommer egentligen? Är det den 24, alltså om 22 dagar?
Jag tycker att julen redan har kommit och julstämningen är på topp när man hör julsånger överallt, fikar lussebullar, adventsljusstakarna har kommit upp och alla är lite sådär extra glada =)

...ha en riktigt God Jul allihopa!

pussar från emma


God natt!

ska nog gå och sova nu... då passar nog den här bilden in haha =D
Blir förmodligen ganska tidigt att vakna imorgon. Nuförtiden har vi visst aldrig sovmorgon längre... :/
Så avslutar inlägget med ett god natt!
Kram ♥
God natt!

Dagens låt


"Little Miss Obsessive" with Ashlee Simpson

Woah, woah, woah (that side of your bed is still mine) [x2]

Am I the reason why you tossed and turned last night?
Everything's such a blur, it didn't come out right.
All of the sudden it's cold and we're falling apart.
No this can't be, please don't leave me alone in the dark.

And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
Late night you make me feel like I'm desperate, I'm not desperate.
Oh, a little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it.

Woah, woah, woah (that side of your bed is still mine) [x2]

I've never been a fan of long good-byes.
I'm at the finish line and you're just way too far behind.
In the morning I got in a fight with myself, I got the bruises to prove it.
Then I swallowed your words and spit them right back out.

And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
Late night you make me feel like I'm desperate, Aim not desperate.
Oh, a little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it.
No!

It's like a fairy tale without a happy ending (happy ending)
But then again maybe we are just pretending.
Why does it have to be so unfair?
Tell me that you care.

And I guess we're really over, but come over, I'm not over it.
And I guess we're really over, so come over, I'm not over it, oh.

Little miss, little miss, little miss, little miss obsessive. [x2]

Late night you make me feel like I'm desperate, I'm not desperate.
Oh, a little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it

Woah, woah, woah (that side of your bed is still mine) [x2]

Föresten vet någon vad som är fel på bloggarna eller är det bara våran blogg. Har inte kunnat skriva på hela dagen och har försökt gång på gång tills nu. Gillar låten på något sätt ändå. Ha en fortsatt bra kväll i vilket fall. Ska springa och sätta mig framför tvn nu och se på house. Kram F♥

Fördommar

Idag på skolan hade vi temadag. Maria hade glömt berätta det men så var det iaf.

Det kom lite folk från kyrkan och så var det lite saker vi skulle göra. Jag vet inte om det handlade om fördommar men vi kom in på det iaf. Och man märker ju att folk (även jag) har väldigt mycke fördommar. Om allt och alla verkar det som.
Vi fick tex i grupper skriva vad vi i allmänhet tycker om stockholmare och muslimer. Det var inte precis bra saker. Och jag ska inte skriva dom här men så var det.

Sen fick vi höra på nån snubbe som snackade om, jaa.. vad det nu va. Typ kommunikation.
Visste ni att man bara använder 7% ord när man uttrycker sig?
Resten är 55% kroppsspråk och 28% röstläget. Gnaska intressant var det faktiskt.
Sånt gillar jag (:

Kvällen kommer att vara ganska slö och jag kommer antagligen lägga mig tidigt. Kan behövas.

En bild på TH för att pigga upp mig (och förhoppningsvis någon annan också) :
 Sweetness.

Küsse, Becca ♥

RSS 2.0