London next

Nu bär det av för oss skelleftemotellare till London. Trevligt med en resa så här i höstmörkret. Vi ska väl se oss omkring upptäcka och utforska stan lite mer. Vi ska vara där drygt 3 dagar så vi kanske inte uppdaterar er där nere. Vi vann resan för våran blogg. Underbart! Puss puss
Skelleftemotell tjejerna

Svar..

Fick en fråga där det stod föjande:

Varför vågar ni inte svara på när ni förlorade oskulden?
Lönt att ha en frågestund om ni ändå inte ska svara på frågorna!

Och vårat svar är:
Klart att vi vågar att svara på denna fråga. Det är inte det att vi inte vågar utan att vi tycker inte helt enkelt att man behöver skriva ut sådan på en blogg. Det är bara onödigt.

Kan svara så här jag är oskuld, hur som helst nöjd nu?

Håller helt med ovanstående bloggare, kan tillägga att jag också är oskuld.


Hejsan morsan, hejsan stabben.

Nu sitter vi här igen. 
Nu är vi äntligen tillbaka från Frankrike, visst har vi varit hemma ett tag men vi har haft så mycket plugg och annat så vi har inte hunnit med att blogga. Vi är ledsna för det. Här kommer iaf några bilder som vi tagit från våran resa till Paris =)


 här är en gata med massa mysiga restauranger och affärer.

  släkten.


Kramar från Linnea, emma och släkten.

Wtf haha

(Inte någon av oss som gjort dessa filmer på youtube men kollade runt och hittade dem så här kommer de. )
Kanske känner ni igen någon??? :)




HA HA men mkt till liv om man orkar göra såna härfilmer..... okej... kollade på dem men, ramlade liksom bara över dessa ;P

May the force be with you

MTFBWU on ditt gymnasieval :)



/ F2W (dvs Fanny, Wikk, Wikkan eller vad jag nu kan kalla mig)


HAHA vilket skämt

Jag och Fanny gick på stan efter skolan och så gick vi in på Cubus och kollade runt. Sedan lät larmet i butiken och där stod två tjejer och var på väg ut. Då kom expiditen och sa: - Hallå tjejer vad var det som lät. Då sade tjejerna till expiditen. Det var den här och så höll de fram en halsduk de så klart inte hade betalat för. Då sa expiditen: - Men den där måste du ju betala för. "Jo men jag hade tänkt göra det men jag skulle bara gå och ta ut pengar och hämta plånboken först" sade tjejen som höll i halsduken. Då sa expiditen men då håller jag den så länge. Då gick flickan ut 2 s och kom sedan in igen tog tillbaka halsduken. Sedan ville hon tydligen inte ha den längre utan köpte en annan sak från cubus istället. Hur dum får man vara?!?! Hon kunde ju i alla fall ha kommit på någon bättre ursäkt och inte ba men "jag skulle bara ta med mig den när jag skulle ta ut pengar sedan skulle jag komma tillbaka och betala för den". HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jag har inte slutat blogga här (än)

Så ja! Nu har jag också svarat på frågorna :) Har som inte hunnit med så mycket blogg på sistone. Har varit helt upptagen med en massa annat. Min gymnasieansökan har tagit mycket tid, eftersom jag måste skriva ett personligt brev om varför jag vill gå på den linjen. Nu vet jag inte ens om jag vill gå där längre. Ska ta mig en funderare i morgon, när vi besöker gymnasieskolorna i stan. 



En bild på mig som Alfred tagit. Jag är oftast den som står bakom kameran och tar kortet så jag hamnar så sällan på kort. Men nu har ni en bild på mig iaf.

Hare / Fanny

Birthday

Vaknade upp till tårta och presenter och hur skoj är inte det? :) Sedan gjorde jag mig klar och så for man ju med bussen som vanligt. skoldagen gick bra, lite dryg men det funkar ;P Vissa gullungar hade ju lagt in en påse med ett inslaget paket fullt med en massa godis i mitt skop.  Hehe Taaack! Ni är rätt så jätte bra tjejer! <3 Sedan for jag hem tog det lugnt och städade lite på mitt rum som var väldans välbehövligt. Nu sitter jag vid skype och msn och så lyssnar jag litegrann på musik också. Haha rätt så roligt faktiskt. Ska nog få ett nytt headset hoppas jag för att min mick är paj så ;P Nu kanske jag ska gå ut och gå med mamma en snabbis och sedan blir det att packa väskan till imorgon (gympa osv) och kanske hinner med att läsa lite förhoppningsvis. Förövrigt ska jag försöka lägga mig tidigt ikv så att jag orkar upp imorgon. Ni får ha det bäst!

Puss o Kram F


Och så fick vi en fråga om Fanny har slutat här på bloggen. Jag har ingen aning faktiskt. Jag tror då inte att hon har det. Men who knows ;P

Svar till frågestunden!

Hej, här kommer svaren till våran frågestund. 
Hoppas att ni fick svar på alla era frågor! Många av frågorna var väldigt lika så att vi har inte tagit med alla. Är det något mer ni undrar över så skriv en kommentar i detta inlägg så ska vi försöka att svara på det. Skulle kunna tänka mig att detta blir den första och sista frågestunden här på bloggen eftersom jag vet inte om vi kommer att ha kvar den här bloggen senare. 
Men bloggen kommer nog att vara kvar ett bra tag till iaf. Ska väl föröska uppdatera mer på bloggen. Vi får väl hjälpa till att tjata på Linnea att skriva fler inlägg. Såg att det var någon som ville det.

Vad har ni för sommarplaner?
Frida: Slappa, sola, bada heh, vännerna, fotboll och så ska jag säkert på någon semester också men vart har jag ingen aning om. Och så hoppas jag så klart på värme och att jag ska bli brun som en pepparkaka! =)
Saga:  Åh sommar! Längtar otroligt mycke nu efter sol och bad, sand mellan tårna och grönt gräs. Sen hoppas jag att det blir en sväng me familjen söder ut och att slappa hemma me vänner o vara i båtvik :)
Linnea:  I sommar hoppas jag på att vi i familjen ska utomlands någonstans! Om inte så ska vi nog till Stockholm en sväng. Resten av sommaren njuter jag och umgås med mina underbara vänner =)
Emma:  Gothia blire iaf till sommarn, är riktigt pepp :) annars så hoppas ja på mkt sol, värme och vänner framför allt ;D
Fanny:  Planerar att stanna hemma så mycket som möjligt. Förra sommaren var lite för hektiskt
Becca:   Hoppas på att vännerna ska vara hemma då blir det väl sol, bad och att bara umgås (:

Vad fick ni för betyg?
Frida:  okej... ingen annan skrev sina betyg här så jag skipper nog också det då heh, men jag har iaf 280 p  nu tror jag :)
Saga: Oj vet inte om jag vågar skriva ut de :P men jag är nöjd =D
Linnea: Är väl ganska nöjd med mina betyg, är ganska medelmåttiga men de duger för mig!
Emma: Jag är nöjd med mina betyg, dom räcker gott och väl ;)
Fanny:  Jag borde vara nöjd, men är inte det. Vill vara bäst!
Becca:  Väldigt medelmåttigt. Varken bra eller dåligt. Det duger.


Vad fick er att börja blogga?
Alla: Vi tyckte det verkade kul att ha en blogg tillsammans! 
Går ni i samma klass? Isf vilken?
Alla: - Nej alla vi går inte i samma klass. Saga och Frida går i 9a(Norrhammarskolan), Emma och Becca i 9h (Norrhammar skolan) och Fanny och Linnea går på en annan skola. 

Hur är det med er tjejer?
Frida: Toppen, livet leker! =)
Saga: Skoltrött till tusen, men annars rullar det på =)
Linnea: Just nu är det ganska medel, inte toppen men inte heller botten. När solen börjar titta fram så kan jag lova att jag är på topp!
Emma: Upp och ner som sagt, mer ner nu eftersom hela världen ligger i mörker. Kom snälla solen snart! =]
Fanny:  Hel neutralt. Det är oftast. 
Becca:  Det funkar, lite upp och ner men så kan det vara :]]

Vad är det bästa/ sämsta med att blogga?
Frida: Jag vet inte riktigt, svårt. Måste väl vara ganska roligt eftersom jag trots allt gör det men det kan vara väldigt drygt också.
Saga: Vilken hemsk fråga, känns lite som att jag måste skärpa mig på bloggningsfronten, men roligt är det, fast jag tycker att det kan vara jobbigt att komma på vad jag ska skriva om, så då struntar jag helt enkelt i det :]
Linnea: Det bästa är väl om folk gillar bloggen och ger snälla kommentarer! Det sämsta är att det är lite jobbigt att komma på vad man ska skriva.
Emma: haha mina inlägg har varit lite utdöda på senaste tiden. det beror mest på att vår design inte är speciellt lockande, den måste vi verkligen göra nånting åt ^^ =) det roligaste är om många läser den och tycker den e bra! :D
Fanny:  Det bäste är helt klart att det är så enkelt. 
Becca:  Jag tycker det kan vara lite svårt att komma på vad man ska skriva ibland och så känns det som att det blir onödiga inlägg, men det är kul så jag ska absolut skärpa mig och uppdatera oftare (:

När började ni att blogga och vilken är eran favorit affär?
Frida:  För ett bra tag sedan. Har en annan blogg men jag minns inte ens senast jag skrev på den. Kanske ska ta och skriva ett inlägg där snart ? Har nog inte direkt någon favortit affär utan jag köper nog mest där jag hittar snygga kläder. Två affärer jag gillar och som brukar ha ganska snygga kläder till rätt bra priser är iaf Veromoda och rut mfl.
Saga: Bloggen startades en kväll i oktober efter ett besök på dallas, och sen efter lite lilla melodifestivalen och snack om tokio hotel kom vi fram till att en blogg var en fantastisk idé! och namnet var ju en självklarhet =D ( int för att jag e nåt speciellt fan av TH men..)
Måste nog hålla me Frida, just nu är det väldigt mycke veromoda för min del är jag rädd, men rutan är heller aldrig fel! :)
Linnea: Min favoritaffär är Urban Outfitters, Topshop, H&M, Forever 21 och Zara. Det finns så många affärer jag gillar! Det finns dock en affär som jag inte står ut med att vara i, Gina Tricot.
Emma: Mina favvoriter är Zara, Topshop, H&M, och Monki (när det gäller kläder dvs) annars gillar jag de flesta affärer. Önskar bara att det fanns lite större utbud av klädaffärer här i stan =/
Fanny:  Nån gång kring förra sommaren började jag blogga. Gillar de där vanliga affärerna som alla gillar.
Becca: Jag tror att vi började med den här i oktober en kväll efter att vi ätit på Dallas om jag inte minns fel? :P
Mina favorit affärer är nog HM och Bikbok. Vi har så fruktansvärt lite affärer här så de är enligt mig de bästa. Orkar inte kolla på internet heller så man tager vad man haver x)

har ni någon galen dröm ?
vilken är är bästa bloggen?
vad tycker ni om min blogg ?

Frida: Nja tror inte det. hmm... jag vet inte. Läser bloggar som Kenzas, Tyras och så klart mina kompisars bloggar och några fler.
Saga: HAHA rolig fråga, när jag var liten ville jag bli brandman och chef över pappa, men nu på äldre dar har jag blivit rätt tråkig och de galnaste jag vill nu är att hoppa fallskärm, fast jag är otroligt höjdrädd..
Bloggar är roliga rent allmänt har nog ingen favorit just nu, men det verkar som att jag läser ungefär samma som de andra tjejerna:)
Linnea: Har nog flera galna drömmar xD Men efter gymnasiet ska jag jobba som au-pair i Newport Beach (ligger lite utanför LA) där min farbror och hans fru även bor. Det är den finaste platsen jag varit på,  älskar den! =) Efter tiden i Newport ska jag ut och resa i världen, i bla Australien och Indonesien xD Min favorit blogg är (och har alltid varit) lisaplace.devote.se. 
Emma: Jag vill nog prova på det mesta, jorden runt. Livet e himla kort egentligen, det gäller att ta vara på tiden! =D jag skulle vilja bo utomlands, gärna i usa eller australien. Nån gång i mitt liv ska jag till dit, så ere bara!
Mina favvobloggar just nu e självklart skelleftemotell ( ironi ) haha^^ nej men lisaplace.devote.se, mysigt.devote.se
Fanny:  Jag vill gå gymnasiet på en annan ort, det har nog varit min stora dröm sen 7an. Haha. Resten av frågorna passar jag på
Becca: Att jobba för Seth MacFarlane (skaparen av tex Family Guy) och göra galna tecknade serier skulle vara a dream come true x) Och favorit bloggen är absolut lisaplace.devote.se. Hon har så grymt snygg stil och är duktig på att blogga, men annars gillar jag mest att läsa bloggar av folk jag känner.

Favorit land & beskriv dig själva med 3 ord?
Frida: Jadu, kanske Grekland eller Spanien men gilade verkligen Bulgarien, Turkiet osv. Skulle gärna vilja fara till Australien eller USA. Kanske till och med bo där ett tag. Det skulle inte vara fel. Mig själv med tre ord, svårt.... Kanske Glad, ärlig och pålitlig? =)
Saga: Skåneland ? räknas de :) ? Oj tre ord, svårt, svårt skulle hellre beskriva nån annan :P men typ.. glad, snäll och trött =D ?
Linnea: Mitt favoritland är väl USA, har annars bara varit i turistländer såsom turkiet, cypern, kreta osv. Hm, jag är nog ärlig, blyg (hatar att vara blyg, ska bättra mig på det) och ganska känslosam (gråter alltid till filmer!)
Emma: hmm...om det är land man varit i så blire Thailand! Annars så blire nog Australien, verkar så fint där =]
Jag med tre ord? ojojoj......  glad, träningsfreak xP och pålitlig
Fanny:  Thailand!  Lugn, nyfiken (Linnea tycker jag frågar för mycket) och säker. Kanske lite för säker.
Becca: Sverige? xD Näe men jag skulle nog helst av allt vilja fara till kanske Australien :]] Har inte varit där men :P Jag med tre ord...? Svårt.. Ärlig, temperamentsfull och flummig.

1. vad blir ditt nästa köp?
2. vad gillar du bäst med stället där du bor? :)
3. vad tycker du om min blogg?:D
(http://melissablogg.blogg.se/ )
Frida: - 1. Vet inte riktigt men kanske ett par nya jeans. . 2, Hmm.. fin stad kanske? men den skulle gärna kunna vara lite större med ännu större utbud osv.Fin blogg, rolig att läsa och med en massa fina bilder =)
Saga: - 1. Skulle nog gissa på att mitt nästa köp blir typ en kofta? 2. Jag gillar vintern här i skell! sommarn är inge vidare, men all snö är ju bara bäst =)
Linnea: 1. Mitt nästa köp blir definitivt nya t-shirts och ett par mörka jeans. 2. Jag hatälskar Skellefteå. På sommaren är det underbart här men resten av året är inte
riktigt lika bra...
Emma: - 1. just nu ere mina Cheap Monday jeans som verkligen har kommit till användning!
2. Man känner som staden ut och innan vilket gör den mysig och hemtrevlig. På sommarn ere en riktigt mysig stad, men håll er borta härifrån på vintern ;)
Fanny: -  1. Lite ditt och datt, när jag beställer från H&Ms katalog. 2. Vännerna
Becca: -  1. Nya jeans skulle jag behöva men det är svårt att hitta.. Eller ett par snygga vårskor med klack skulle jag behöva. 2. Skellefteå är ibland en spökstad men mysig och man känner sig som hemma här (:  

Vad tycker ni om apberget?
kollar ni mycket på wikipedia?
och har ni/du fuskat på ett prov?

Frida: - Vad ska jag svara? Helt okej.. Nepp inte alls mkt, det händer men inte så ofta. Jag har aldrig fuskat på ett prov.
Saga: - Ehm apberget, är int direkt aktiv där men.., Kollar nog bara på wikipedia om vi skriver nån uppsats på skolan tror jag. Självklart, de har vi väl alla?
Linnea: Har inga speciella åsikter om apberget. Kollar relativt ofta på wikipedia. Visst, de flesta har väl fuskat på prov? 
Emma: -  Ingen spec åsikt. använder wiki ibland när vi jobbar på skolan. vem har inte?=)
Fanny- Apberget är en tidsdödare. Har inte det. Wikipedia är bra, men egentligen en väldigt osäker källa. Och jag har fuskat på prov. Hänt att man fått för sig att titta på någon annan. 
Becca- Har inte apberget så ja vet inte. Det händer, tummen upp till wikipedia iaf (Y) Och jadå, jag har fuskat på prov. 

Är ni tillsammans med någon?
Går ni någon sport?
Hur är det att bo i norrland?

Frida: - Hehe nja.. Jo jag går fotboll. Bra antar jag =P
Saga: - Singel. Dansar oxå jazz/balett + att jag spelar tennis. Norrland 4-lajf, har alltid varit stolt norrlänning!
Linnea: Singel. Dansar jazz/balett. Gillar inte norrland pga. kylan men är ändå en stolt norrlänning!
Emma: - Singel. Fotboll. Gött ;)
Fanny- Jo, Alfred, faktiskt Sagas kusin. Här i Skellefteå är alla släkt känns det som. Jag har börjat träna på aerobicsstudion med en kompis och det är kul. Norrland är bäst. 
Becca- Singel (; Ingen sport atm, funderar på att börja om dansen dock. Kallt? Men jag gillar det, norlänning for life :]]

hade ni ett bra år 2008?
Frida: - Jag hadde ett toppen år! Även fast det var tummen ner ibland och tummen upp ibland :)
Saga: - 2008 får godkänt inte det bästa året och inte det sämsta =)
Linnea: Jaa, visst var 08 ett bra år men det kan ju alltid bli bättre. 
Emma: -  Ja det hade jag väll, men hoppas på ett ännu bättre 09 :)
Fanny-  Oja. 
Becca-


Hur gamla är ni?
Brukar ni ofta vara tillsammans allihopa?
Vilka länder har ni varit i?

Frida: - 15 men fyller på torsdag 16 år, grattis till mig hihi =) Inte ofta.. alltså alla men det är roligt de få gånger det blir så iaf. oj haha, jag har varit i spaninen två gånger, Turkiet två gånger, Grekland, Bulgarien, Norge, finland och frankrike. Hoppas att jag inte glömde nåt land nu =]
Saga: - 15, fyller 16 i april och då blir Skellefteås gator osäkra!  Nej inte alls ofta men som de andra säger, skoj när det blir av! Turkiet, Grekland, Danmark ( fast danmark är ju knappt utomlands)
Linnea: Är 15, fyller 16 i augusti. Vi är inte så ofta tillsammans allihopa. Länderna jag varit i är England,Finland,Turkiet, Cypern, Grekland, USA (3 gånger, javet jag skryter om det) :)
Emma - Är 15 fyller 16 i September å då ni blire andra bullar ;) Nej tyvärr inte men det e skitkul när vi träffas allihop ;]]
Jag har vart i Spanien, Frankrike, Cypern, Norge, Danmark och Thailand. <3
Fanny: -  15 och 16 i oktober. Allihopa träffas vi ganska sällan, men det är kul när vi väl gör det :) Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Danmark, England, Thailand, Finland, Norge. Har inte riktigt koll på resten, men jag kan ha missat några eftersom jag åkte husbil till Frankrike och då passerade man många.
Becca: -  15, fyller 16 i oktober så det är ett tag kvar. Alla händer inte så ofta, vi är så många det blir svårt att samla alla. Men det är jättekul när vi lyckas samla ihop hela gänget :]] Norge, Finland och Spanien... hehe.

Hur sminkar ni er?
Även, när förlorade ni oskulden?

Frida: - Vardags eller? Till vardags har jag oftast mascara, foundation, ögonbrynspenna, ibland täckstift och ibland kajal. Ibland händer det även att jag använder HAHA oj måste säga som becca vilken fråga...
Saga: - Till vardags hinner jag inte mycke mer än eyeliner o mascara, är en morrontrött typ :) HAHA svarar ingen annan så gör inte jag de heller! Vilken fråga tss!
Linnea: Beror på. Till vardags använder jag foundation, ögonbrynspenna, mascara, dipliner och rouge. Låter lite mycket men jag använder ju inte flera lager av foundtaion precis! Haha, precis som dom ändra tjejerna säger jag "vilken fråga"!
Emma: - Vardags har jag mascara, eyeliner, rouge och ögonbrynspenna. Ibland använder jag dipliner. När man ska vara mer "festklädd" kan det dessutom bli lite ögonskugga och foundation ;]
Fanny: -  Eftersom jag går på en sån liten skola sminkar jag mig så sällan till vardags. Till lite finare sammanhang har jag rouge, ögonbrynspenna, eyeliner och mascara, ganska sparsamt. En vanlig persons vardagssmink. Haha vilken fråga :D
Becca: -  Dipliner <3, mascara, kajal , ögonbrynspenna, och puder. Gillar när det är ganska svart runt ögonen. HAHA vilken fråga.

Vad är erat favorit klädelsplagg?
Frida: - Även där menars du till vardags eller mer till fin? Jag gillar nog tunkia tights, mysigt och fint :)
Saga: - Har nog ingen favorit, men just nu mycke jeansleggings :)
Linnea: Leggings, helt klart! 
Emma: -  Mina cm jeans och stora huvtröjor ere nog mest nu ;D
Fanny: -  Jag vet inte!
Becca: -  Jag typ bor i leggings, linne och stor hoodie just nu. SÅ SKÖNT!! :'D

Vilka tjejer är med på bloggen?
kan inte ni lägga in en bild på alla som är med i bloggen? :)

Alla: - Det är nog vi som svarar på frågorna, Fanny, Frida, Linnea, Emma, Saga och Becca. Kanske  vi får se ;P
Vilka intressen har ni?
Varför började ni blogga?
Vad vill ni bli när ni blir stora?
Hund eller katt?

Frida: - Att umgås med sina vänner, spela fotboll, resa hehe och musik är också ngt jag gillar. Jag vet inte riktigt, roligt att testa på kanske. Ingen aning, måste ju snart väla gymnasium och är totalt förvirrad. Men hur som helst tror jag nog att det ska bli bra. Åh gillar både hundar och katter så att detta blev svårt men kanske katt ändå :)
Saga: - Vara me kompisar, spela tennis och musik :) Vi tyckte väl att det verkade kul kanske? Oj när jag blir stor.. ska nog först komma fram till vad jag ska gå på gymnasiet, är nu rätt inne på att jobba på ica istället.. Men tidigare har jag velat bli, brandman(som sagt), läkare, advokat, skriva en bok, redigera en film och jobba med samma sak som morfar :) Förut ville jag alltid ha en katt, men egentlign är jag ingen djur människa måste jag erkänna :]
Linnea: Älskar att vara med mina kompisar och resa. Tyckte att det verkade vara kul att blogga. Jag vill kanske bli arkitekt, psykolog, jobba inom TV... Jag kommer på nya jobb jag vill jobba som varje dag! Hund, gillar inte katter. De är så smutsiga, smala och äckliga. Dock är kattungar väldigt söta.
Emma: - Älskar att resa, vara med kompisarna, spela fotboll och vara ute när det e varmt och soligt<3<3<3
Vi började blogga för det verkade som en kul grejj :)
Har ingen aning om vad jag vill bli men det skulle inte va så dåligt att få jobba som designer, frisör lr inom TV =)
Hmm...har haft två katter men måste nog säga hund, det e ju ändå människans bästa vän lr?? ;D;D
Fanny: -  Resa och upptäcka världen. Läsa. Socialisera. För att vi skulle bli störst och bäst! Hrrm. Jag vet inte vad jag vill bli, men jag vill absolut inte jobba inom vården. Gillar både hund och katt
Becca: - Jag älskar att umgås med kompisarna och att lyssna på musik <3 Verkade vara en kul grej. Ingen aning.. Fast paleontolog skulle inte vara så dumt. Eller kanske frisör. Jag är dock ingen djurmänniska (;

Av vilken anledning startade ni bloggen ? :)
Alla: - Tyckte nog att det var kul. =)

LÄGG IN EN BILD PÅ VAR OCH EN OCH FÖRKLARA LITE OM VARJE PERSON! HUR SVÅRT KAN DET VARA??
Alla: - Kanske, vi lovar inget men det kan mkt väl hända :)

Tack för era frågor och hoppas att ni är nöjda med våra svar till er!


// Kramar Skelleftetjejerna, Emma, Becca, Linnea, Frida, Saga och Fanny! ♥



Make up

Ska försöka lägga ut svaren på frågorna till er men vi får se om de övriga tjejerna hinner svara på frågorna. Det är alltså tre som inte har hunnit svara än men det ska nog bli av snart ;). heheh såg att vi fick en fråga där det stod att de undrade hur vi sminkar oss. Till vardags sminkar jag mig inte speciellt mkt. Normalt med smink som nästan alla andvänder dagligen, mascara, kajal, ögonbrynspenna, foundation och ibland rouge. Men om man mer ska sminka upp sig så blir det ju så klart lite olika. Jag älskar att förnya mig så att jag brukar som testa mig fram till nya makeups.


(En bild på lite av mitt smink men det mesta av det där är ju som mest vardagssmink och så är det lite hårprodukter som jag kan andvända ibland. Kan ju bara säga att jag är världelös på att andvända hårinpackningar i håret men jag ska bättra mig, värmeskydd andvänder jag dock i princip alltid när jag plattar håret så pass ofta ;P )

Kram Frida

Vem är på?

Jag vill utomlands nu nu nu! Jag skulle kunna ta nästa plan och bara flyga nästan vars som helst så länge som jag får sol och värme. Vem är på?  Varför måste det vara så kallt här i Sverige?!?!?


(Bild tagen från solresor.se)

xoxo
"Miss secret cold"

Kram

what about now


Frågestund

Vi gör en frågestund som vi kan avsluta på Tisdag och så får ni svaren möjligtvis på Tisdag kväll eller Onsdag. Ska försöka svara på allt. Utom om det blir allt för personligt. Men det går att fråga nästan vad som helst. =) Vi startar den nu så sätt igång att fråga på, allt som ni kan tänkas vilja veta om oss tjejer här på bloggen. =)


  

Kram ♥

Maxi

Ikväll gick jag och fanny till maxi. Hon var behövde tydligen lite hårspray men det hängde även med lite hem till mig( som ni kan se nedan heh) plus att jag köpte en bonagua med persikosmak men den drack jag upp på vägen hem. ;P



Någon som har testat om produkterna är bra?
(Det är iaf nått värme skydd och en hårspray)

Kram Frida

Happy face?


Söndag

Tjenahoj, vaknade vid halv tolv och nu blir det att snabba sig att göra sig klar för fotbollsträningen som börjar klockan 2.  Får se vad som händer sen idag. Kan berätta lite snabbt vad jag fick i födelsedags present även om jag fick det lite tidigare (fyller ju egentligen år den 15:e Januari, som ni säkert hört tidigare).

*Digitalkamera
* Parfym (Escada - Incredible me)
* Massa pengar
* Ljusa jeans tights
* Två tröjor
* Singstar skiva

 
osv... orkar inte skriva in allt men jag blev iaf jätte nöjd. =)

Saturnus

Jag mötte upp Philip, Simon, Ewe, katta och Lelle på max (de hade varit och sett bio innan men kunde inte följa)  sedan gick vi hem till simon och såg lite på tv och gullade med hans kattunge som var hur sööt som helst. Därefter bar det av till erik fast då for Simon, Phlip och Katta tillbaka till phlip igen. Men iaf vi Såg film på eriks stoora tv heh. skojsigt! =) Kom hem för kanske 15 min sedan eller nåt. hur har eran kväll varit? Nä nu får jag visst inte sitta vid datorn längre jagstör tydligen heh. Ska sätta mig och läsa veckorevyn och sedan soooova. Det var allt för mig, klart slut!

/Frida


Fanny svarar

OM JUST DIG
NAMN: Elin Fanny Maria Wiksten
FÖDD: 10 Oktober 1993
BOR: Skellefteå
SMEKNAMN: Ett liv har gått för mig och först det senaste halvåret har jag fått Wikk och Wikkan
FAMILJ: mamma, pappa & storebror
SKOLA: Björk

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Har inte hunnit reflektera över det, men njoo
ÅNGRAT NÅGOT: Självklart
LJUGIT: Komplicerad fråga som egentligen inte säger något; antingen ljuger jag och säger ja, eller så talar jag sanning och säger nej. Sen går det att vrida på, men sanningen kommer aldrig fram
SVIKIT NÅGON: Hoppas inte det
KÄNNT DIG SÄMST: Joo
GRÅTIT: Japp. Det är härligt att gråta ut sig
SKRATTAT: Nej?
VARIT SJUK: Nej, men borta från skolan, ja!
VARIT UTOMLANDS: Jag är det just nu! Befinner mig i södra Sverige, i Uppsala. Långt ifrån Norrlands trygga skogar.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Öh va? Jag chattar i princip bara med folk jag redan träffat

KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA: Perioder. 
SKRATTAR DU OFTA: Perioder.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Helt neutral. något trött
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Neutralt. Egentligen bra, men jag brukar inte reflektera över sånt
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Back in the old days. Ett väldigt självklart ja. 
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: De vet inte allt om mig, jag vet inte allt om dom
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Jag vet inte. Guess not
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Jag vet inte
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Jag tror på evig existens, men att det är ett val man själv väljer. Eftersom ordet är hos mig, och ingen orkar läsa hit kan jag berätta för den som orkat att jag tror stenhårt på en Gud som älskar oss människor enormt mycket. Och tack vare den där Jesus så sände Gud ner honom till jorden. Tog på oss vårat smutsiga förflutna (och framtid). Sen den dagen när jorden förstörs, eller när du dör, kommer du antingen hem till Gud och lever föralltid. De som inte kommer till Gud (jag vet inte vilka) kommer till helvetet. Men inte för evigt. Det tar över tiden där, man försvinner tillslut. Ens existens. Men min önskan är att alla ska komma till Gud. Oj vad Bec kommer bli sur över det här som jag skrivit... Känsligt område
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Svårt.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: 1, och är det fortfarande
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Självklart!
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: ALFRED!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Som alfred
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: som alfred
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: eh... spelar ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Alfred räcker

OM DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Mörkblond /ljusbrun
ÖGON FÄRG: bluee
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Halvlångt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: ALferd
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Mammas dröm när jag var liten, kanske. Har hört henne tycka det
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Aldrig.
SMINKAR DU DIG:Sällan

Godnatt

Dagens outfit


Halsband- Snö
Tröja- Jc
Ljusa jeans tights- Veromoda


Hehe.. hade visst inte hunnit ta på mig sockarna men =P

Kram Frida


BAG IN DA BOX

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken?

OM JUST DIG
NAMN: Anna Frida Sofia Lindqvist
FÖDD: 15 Januari 1993
BOR: skellefteå
SMEKNAMN: Haha oj... Fridun kallas jag iaf av linda ibland ;P
FAMILJ: mamma, pappa & Lillebror
SKOLA: Norrhammar

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: josi
ÅNGRAT NÅGOT: oja
LJUGIT: Nepp
SVIKIT NÅGON: nej inte vad jag vet iaf
KÄNNT DIG SÄMST: njaa tror inte det
GRÅTIT: jo
SKRATTAT: Självklart, jag är alltid glaad = Skratta mkt
VARIT SJUK: nej som tur är
VARIT UTOMLANDS: nej, hur mkt jsg än skulle vilja
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: jajamen klart ;P

KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA: tror jag inte
SKRATTAR DU OFTA: självklart! :D
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Glaaad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:toppen bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej?
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: ehh jaa(?)
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: njaa
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: wtf?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nej
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: kanchee
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: zero
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: jo..
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: jepp klart! =)
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: hmm...
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET:båda I think
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lång tror jag, inte en tre meters kanske men...
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: eh... spelar ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR: kanske jag vet inte ?!?

OM DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blondiee
ÖGON FÄRG: bluee
LÅNGT ELLER KORT HÅR: ganska långt iaf
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: händer ;P
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Hahah jag tror inte det
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ibland ja när jag inte bitar av dem...
SMINKAR DU DIG: jo jag antar det 365 dagar om året räknas väl så? Haha ne men ganska ofta faktiskt :P

alla tjejer måste göra detta, det är försent att bara strunta i det. inom några få minuter så kommer något jätte jobbigt att hända i ditt liv om du inte gör detta.
men om du nu gör detta så känn dig stolt! något bra händer i veckan....


Hahah jag var bara tvungen att göra den där heh.  Lyssnar nu på bag in da box haha... Den är bra men är ändå lite less den men what ever. Idag firar vi mig även fast jag fyller år på torsdag heh. Hade snart tänkt gå och äta min supergoda tårata som jag har gjort alldelses själv (hihi). Kan lägga ut ett recept i slutet av inlägget och även bax i da vox kommer upp i det här inlägget. Ikväll blir det nog kompisar tror jag. Får se om det kommer ngt nytt inlägg idag men ni lär vell märka. Så tack för mig leverpastej!





Snövittårta

Du behöver:
1 dl äggvita
2 dl socker

Så här gör du:
Mät upp äggvitan och låt den stå framme så den får rumstemperatur.
Sätt ugnen på 150 grader.
Rita tre rundlar på bakpapper, 15,18 och 21 cm i diameter.
Vispa äggvitan hårt.
Tillsätt sockret, lite i taget under fortsatt vispning tills massan är blank och styv.
Fördela och bred ut massan i cirklarna på bakpapperet.
Sätt in bottnarna i ugnen och sänk temperaturen efter 10 minuter till 100 grader.
Bottnarna är färdiga när de känns torra och släpper papperet, efter ca 1 timme. Låt dem gärna eftertorka i den avstängda ugnen med luckan på glänt.

Fyllning - kolasås
3 äggulor
¾ dl socker
¾ dl vispgrädde
50 g smör eller margarin
60 g mörk blockchoklad

Så här gör du:
Mät upp äggulor, socker och vispgrädde i en kastrull.
Sjud upp blandningen på svag värme tills den börjar tjockna.
Tag av från värmen och tillsätt smör eller margarin klickvis och chokladen bruten i mindre bitar.
Rör massan slät och kyl ner den i kallt vattenbad.
4 dl vispgrädde vispas.
Bred ut kolasåsen på de två större marängbottnarna.
Varva bottnar och grädde med den största bottnen underst och den minsta överst. Bred den sista grädden jämnt över hela tårtan.

Garnering : 50 g vit blockchoklad + rosa och grön marsipan.
Täck tårtan med riven vit blockchoklad.
Forma ev. en ros av rosa marsipan med tillhörande gröna blad att dekorera tårtan med.

/Frida

Friday night and that´s allright

Kvällen spenderades hamma hos ewsan tillsammans med ewepewee (ewsan för er tröga som inte fattar vad som menas (a) ) , kattis, lelle och philipieee. Vi gjorde lite allt möjligt, World tour, let´s dance, kladdis kakis mohaha och lite annat hehe;P. Nu är jag iaf hemma och gör inte så mkt men ska snart göra mig klar för sova. Är kanske möjligtvis lite trött (inget jag erkänner för allmänheten). hmm... Finns det så mkt att säga..... Jag har ett mål för imorgon 9:00 vaken och uppe men den idén vet jag inte om jag sätter i verk. Det vore tämligen angenämt om ni peppade lite heh. Hahah hur förmår jag mig att säga att jag ska vakna nio när jag vet att det ändå inte kommer att inträffa. Okej nu ska jag upp nio och sluta vela. Jag har bestämt mig, jag kommer att klara mitt mål....not. Hahah ne nu börjar jag bli riktigt trött. Hur har eran kväll varit? :) God natt alla trötta pigga kaxiga och kalle anka. Nu bär det av till sängen och till drämmarnas värld.

/Kram F

Speciell...


gaffel och helt klart en favorit, eller vad säger ni mattanter? ;P


Sommar, ja tack!

Idag var det en vanlig skoldag. Efterskolan bar det av ner på stan där jag fikade med saga och aya, myys! :) Tog en liten bild på fikat men den hade jag visst inte kvar men så kan det gå. Nu laddar jag över lite musik till mobilen och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikv tror jag nog att det blir att vara med kompisar eller nåt sånt. Imorgon ska jag göra min tårta och sedan musikuppvärming med jenny och sedan fira mig hehe. Firar mig lite i förväg ist för på torsdag. Går ju som skola då och pappa och mamma jobbar osv så det blir enklast så och jag får presenterna i förväg ;P. Sen imorgon kväll får jag se vad jag hittar på. Kanske blir kompisar då med, vem vet ;) ? Saknar sommaren, kom hit nu!!!! :D
/Frida

Mitt 2008!

Jag skrivier inte vad jag gjort månad för månad för det minnas jag helt enkelt (hihi) nej men jag gör en resumé på hela året och lägger upp lite bilder från det gångna året. Enjoy! :)

* Jag och Fanny fyllde 15 år i Januari.
* Vi hade Gunnar som fotbollstränare, även lasse och uffe :) 
(Nu har vi nya tränare)
*
Jag tog moppekörkort hehe.
* Det blev skolavslutning och vi betygen. 
* Direkt efter skolavslutningen bar Stockholm och sedan vidare till Turkiet
(Åkte med familjen + kusinerna moa och alma, min faster elisabeth och Jonas) Jag hade verkligen hur roligt som helst där i Turkiet! Hoppas på Usa nästa sommar.
* Hehe tappade min dåvarande mobil i toan så att den blev ganska så paj :]
* Fick en moppe som jag körde runt med lite överallt med.
* Sedan blev det en massa konfirmationsträffar i juni.
*Vi åkte till Göteborg och Gothia med fotbolls laget. Vilken upplevelse!
(Vi hade hur kul som helst där nere. Önskar att vi kunde få fara i sommar också = / )
*Lisseberg
*Vi träffade kända brasilianska pojkar. En i laget var värd 100 miljoner tro det eller ej men det stod om det i tidningen och de var våra dudes hehe  ;P
* Var på Gotland med konfirmationsgruppen och cyklade runt på tandemcyklar. (Markus och Johannes klagade något på mig och emma men vi cyklade faktiskt mkt bättre än vad de gjorde så de ska bara hålla tyst hehe ;P ) Vi hade verkligen jätte roligt där, cykla runt, bo i tält och mingla haha, ne men det var skit roligt.
*Jag blev konfrimerad och fick en ny mobil och en massa annat.
*Linda fyllde år i Juli då jag, saga, nina och fanny fixade en lite rolig present till henne haha.
(Vi hämtade upp henne på moppen och körde henne där vi hade förberett en massa mys och stannade där hela kvällen. Hur kul som helst var det! Självklart fick hon en "vanlig" present också ;)
*Vi började 9:an
*Var i ö-vik för att min lillebror hade hockey cup
(Var med emma och lovisa och en del med jonas. Vi gick på stan, badade osv, roligt var det iaf =P )
* Vi fick första betygen för 9:an och jag blev jätte nöjd faktiskt. (Har räknat ut min poäng förut och om jag minns rätt fick jag 275 p eller nåt sånt )
*Sedan satte jullovet igång wihoo! =D (Jag vet inte om jag gjorde så mkt speciellt, det blev att vara med kompisar en massa och spela lite fotboll osv, det vanliga med sovmorgonar förstås. Jag tror inte att jag la mig tidigare än klockan 2 någon dag. Fick en fin avslutning på jullovet iaf. Då vet alla. Även om det var inne på det andra året men wtf bryr mig inte heh)
* Nyårs (Åt hemma hos mig med erik och vi han se en film innan vi gick till de andra i Victors kvartersgård där vi höll till resten av kvällen. Vi åt, snackade, spelade rock band och en massa annat. Vet inte om jag har några bilder som jag kan lägga upp därifrån men men.. iaf,  tack för en rolig kväll och en rolig nyårs flickor och pojkar! )




Okej... inte bästa bilderna men de får duga.
Kraam Frida♥


Miss you girlz!


2 cool 4 school

Första skoldagen på det nya året är avklarad. Lite jobbig dag men slutade vid 3 så att det var inte värst. Orkar inte skriva mer nu men uppdaterar er säkert ikv eller imorgon!

Puss hej, leverpastej!
/Frida

School start

Jag såg på bio igår hehe. Jag gick med erik på filmen Australia. Den var 2h och 45 min lång men den var ganska bra. Inte lika bra som twilight men det har då ingen film varit sen jag såg den så. Bara för att jag typ blev kär i twilight men ja haha. Det var hur som helst jätte roligt att gå på bioo =D. Köpte ju godis men som valigt åt jag inte ens upp hälften och köpte inte så mkt heller men men... Jag tror nog att jag kan äta upp det ;P. Snart börjar allvaret om igen. Har haft välrdensbästa lov typ. Jag vet inte om jag har gjort så mkt speciellt men det har bara varit ett allmännt bra lov. Fin avslutning på året. Nytt år = Nya tag. Jag vaknade vid 7 idag men det var ju onödigt ska ta kvart över ni bussen eftersom jag börjar tjugofem i 10 men jag ska nog se till att slöa in i det sista hehe. Idag efterskolan blir det nog att träna på min och Jennys musikuppvärming tror jag och sen ikväll får jag se vad som händer. Kanske kompis eller nåt sånt :) Måste bestämma låtar och allt till musikuppvärmingen och kanske fixa rörelser idag också. vi vet bara att vi kommer att ha den i Januari men när. Nu på Fredag eller nästa vecka..... hmm ingen aning får väl se. Hoppas på någon vecka framåt. Är det bara Norrhammarskolan som har musikuppvärmingar eller har någon av era skolor också det? Jag har då iaf aldrig hört att någon annan skola har haft det så skulle vara roligt för ingen som går på någon annan skola vet ens vad det är (haha). Sen ikv måste vi ju hålla tummarna på Skellefteå aik som spelar på bortaplan mot Färjestad tror jag iaf men är inte säker. Rätta mig om jag har fel hehe. Jag hade som för mig att det var Onsdag idag men till min förvånging var det Torsdag vilket innebär skola. Åh tänk om det hade varit Onsdag..... En till lovdag nu tack!!!!

Kraaam ♥

Think I´m going crazy...

Jag gjorde ett försök att lägga mig ganska så tidigt igår men inte gick det så bra inte.  Kunde inte somna så jag låg vaken och kollade upp i taket. Nästa gång ska jag se till att räkna får så kanske det går lite lättare.. Jag har så himla lust att gå på bio idag så hoppas att det blir så. Nu hade jag tänkt göra mig klar så att jag är färdig  topp till tå när Nina ringer. Skulle vara med några kompisar vi 12 så jag vaknade faktiskt vid 9 idag (haha) onödigt men tycker faktiskt att det är värt en aplåd hihi. Mittt ljud på datorn fungerar typ inte så jag får nöja mig med att lyssna på radion så länge. Hmm... Jag får nog ta och kolla upp det där senare. Nä nu ska jag gå och ta mig lite frukost, see you!

/Kraaaam Frida ♥

lalalala

Vaknade ganska sent idag eller ja haha typ 11 men jag låg och drog mig i sängen och ville inte gå upp desto längre. Sedan gjorde jag mig klar och gick ner till mormor och morfar. Sedan kom mamma och pappa som hade hämtat upp lillebror från hockeyträningen, så de kom lite senare. Då bjöd mormor och morfar på förrätt, huvudrätt och efterrätt heh och det var riktigt gott. Morfar fick lite paket eftersom han fyllt år. Nu gör jag inte så där jätte mycket men snart blir det nog att vara med Erik och det blir nog skoj =). Hur ser eran dag ut?

Kram Frida ♥

Heaven´s on fire

Jag har ingen aning om varför jag skriver så många inlägg idag men jag har nog ingen förklaring på det heller och orkar inte tänka ut någon heller. Satt just ner och läste en jättefin artikel om när Tyras kompis blev mördad. Det var som fint skrivet och att tänka sig att någon vän/ släkting som står en nära skulle bli mördad skulle vara obegripligt. Jag skulle inte kunna tänka mig hur hemskt det måste vara. Ni kan själva gå in och läsa artikeln om ni vill på Tyras blogg http://tyras.blogg.se/ .



nu tror jag nog att jag ska lägga mig och läsa min bok. Den är faktiskt rätt så bra. Den heter Sagan om klanen otori - På en kudde av gräs skriven av Lian Hearn. Det är den andra delen av serien på tre böcker (har redan läst ut första boken). Sedan blir det nog att kolla lite på tv och sen hade jag tänkt att se finalen i nån hockey match (kommer aldrig ihåg vilka som spelar eller i vilken cup) heh. Men måste meddela att två skelleftekillar är uttagan nämligen Rundblad och Tim Erixon. Hoppas att de vinner det skulle vara så roligt! Matchen böjar sent typ vid halv 2 eller nåt sånt så jag får se om jag orkar se hela men en bit av matchen borde jag nog kunna ta mig tid och se. Sedan förmodar jag att det blir att bädda ner sig i sänge och sova för jag vill inte sova för länge imorgon. Jag kan ju också passa på att säga Grattis här på bloggen till morfar. Grattis moffa! :) Föresten för alla er som vill veta så lyssnar jag på den asbra låten Human med the killers som jag förövrigt blivit rätt så less på men vad gör det om hundra år? xP Jag har fortfarande problem med att komma på  rubriker.... Varför ska det vara så svårt?!?! Jag längtar tills jag fyller år nu jätte mkt. Endast 10 dagar kvaaar, jippie! :D Men det blir nog redan till helgen som mommo moffa farmor och farfar och familjen då ska fira mig heh ^^. Som ni förmodligen såg i det förra inlägget så vill jag ha world tour. Det är så grymt roligt, vill ha, vill ha, vill ha!! :) Ska typ nästan ta och köpa det hehe. Vill inte bara ha gitarren utan även trummorna och hela kittet, det skulle inte vara fel alls. Och för att påminna alla så börjar skolan om redan på torsdag kul.... Det känns som om vi bara haft lov i en vecka max. Jag vill ha längre loov, taaaack! Jag har redan börjat peppa för sommarlovet i alla fall. Men först en massa skoola och plugg och självklart en massa annat som är roligare. Sedan måste jag ju också välja vilken gymnasielinje jag vill gå men det tar jag inte nu för det är ett tag kvar. Har ju som inte bestämt mig än... Har ni som också ska välja gymnasium nu, har ni bestämt er? :)

Kram F ♥




Vill ha!



Btw vad tycker ni om den här klänningen? :)


Kram Frida ♥

Today

Blev lite ändrade planer för idag. Det blev inte att fira morfar och jag sovde lite för länge för att köpa något. Men imorgon blir det att fira han ist. Vaknade där vid 12 och gjorde mig klar och åt lunch och sedan blev det träning som gick ganska bra. Sedan gick jag till mommo och moffa och grattade moffa och gjorde en cholkadsås som vi ska använda till marängsvish imorgon då vi firar han. Den är supergod lägger ut recept här nedan och den är väldigt lättgjord. Sedan for jag hem slöade lite duschade och gjorde mig klar och spelade lite gh förstås och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller det blir nog att vara med Nina och Fanny ikv tror jag men frågan är vad vi ska hitta på. Aja får se.

Chokladsås

50 g smör
1 dl mörk sirap
1 dl socker
1 dl kakao
1 dl grädde
1 msk vaniljsocker

sedan blandar ni allt och kokar upp tills att det tjocknat. Dra sedan av från plattan och låt stelna lite mer och svalna. Enkelt som en plätt. Lycka till!!

 
Kraam Frida ♥

Hur man vänder på Paris.

Nu sitter vi på Arlanda med gråten i halsen. 
Två ordningsvakter kom fram till oss efter att vi varit inne på Pressbyrån. De tog tag i oss och förde oss till ett avskilt rum. Där förhörde de oss, men tillslut upptäckte de att dom tagit fel personer.

Som tröst fick vi varor på Pressbyrån för ett värde av 200 kr. =)

Nu sitter vi och smaskar på godiset vi fått. Vi har helt och hållet glömt bort att berätta, vi är på väg till Paris för tre dagars shopping och uppleva Paris lugna och harmoniska miljö. Vi kommer ha fullt upp, så uppdateringen kommer inte vara den bästa. Vi bor hos Emmas faster Charlotte som tyvärr inte har tillgång till internet. :(

Vi ses om fyra dagar då vi är fulla av nya upplevelser att skryta över här på bloggen ;)

AU REVOIR!

xoxo Linnea och Emma


LaLaLa Life Is Wonderful

Är värdelös på att komma på rubriker haha.... Hihi såg just att mina länkar inte funkade nåt vidae får ta en närmare sen på det men det var iaf tyras och yasminas bloggar. Kan berätta mer om dem sen. Ska nog snart gå och sova för börjar bli lite trött och ska definitivt inte sova bort dagen imorgon. Jag har en massa att fixa och hinna med. Först blir det att fixa födelsedagspresent till moffa och sen träning sen frira moffa och sen lär det ju tillkomma en massa saker att fixa. Ska väl snart baka min födelsedags tårta också. ´Det blir värdens godaste tårta kan jag lova :] Ikväll har jag varit med Nina, Fanny, Jonas och Simon. Roligt :) Vi spelade lite gh 4 som gick sämst, sen typ muusik och så bakade vi en chokladbollsmet men vi orkade inte rulla chokladbollar så vi tog bara en klick smet var och hällde på en massa pärlsocker men det funka det med. Vad har jag mer gjort idag? hmm..typ sovit rätt så länge sen blev det en sväng förbi maxi där jag fick med mig lite välbehövligt smink och sen kommer jag inte ihåg nåt mer som jag har gjort. Iaf inte nåt speciellt tror jag. Har spelat lite gh som vanlig hihi. Känns som om jag spelar det hela tiden men det är ju som så roligt och beroendeframkallade hihi :]. Jag ska försöka ta massa bilder sen som jag kan ladda upp här på bloggen för att jag vet att det blir mkt roligare att läsa då. Det kan jag ga som ett nyårlöfte kanske, brukar ju inte hålla alla dessa löften men nån gång måste ju bli den första ;) Har typ inte ngt roligt att säga ikv men jag lägger upp en bild på dagens outfit från igår( laddade inte in bilderna förän idag) Nä nu ska jag lägga mig och läsa min underbara bok och sen blir det att sova. God natt!

Här är adresserna till Yasminas och Tyras blogg så att ni kan kolla in dessa bloggar. Har dessa själv på bloggkolla och läser dessa dagligen. Har självklart en massa andra bloggar också som jag brukar läsa men här är iaf två exempel. Det är så roligt att läsa bloggar. Ge mig gärna en massa tips på bloggar som ni tycker om att läsa.

http://tyras.blogg.se/
http://yazminaas.blogg.se/


Guldiga örhängen- Glitter
Linne- hm
T-shirt- Jc
Jeans Tights- Veromoda

Kram Frida ♥

Bloggar

Hörde för ett tag sedan att blondinbella hade fått ett eget tv program. Vad tycker ni om det? Jag tycker nog inte det var så bra eller ja visst vill folk se på det så men jag tycker inte ens att hennes blogg är speciellt bra. Finns många andra som  jag tycker har mycket bättre bloggar. Kan ge er två tips, brukar läsa  http://publishme.se/301797/links/2051086/ och http://publishme.se/301797/links/2051080/  bloggar. Så ni kan ju kolla in dem. Btw Yasmina är ju hon som var med i idol.

Kram Frida ♥

Söndag

Vaknade sent idag gjorde mig klart sent allting sent och väldigt segt. Känner mig nästan som en sengångare idag hah. Nu känner man sig ju som fin som en apelsin också... Det där var ju FRUKTansvärt roligt haha. Alltså vag gör jag, jag antar att jag fortfarande är trött. Men söndagar är en slapp och slö dag så det gör inte så mkt. Vad ska ni göra denna tråkiga söndag? :) För mig blir det förmodligen några kompisar och så ska jag föröka ta en sväng förbi maxi men det blir nog toppen. Men det är så kallt ute idag också så jag har ingen vidare lust att gå dit så jag hoppas på skjuts. :P

Kraaam ♥

You with the sad eyes.

Jag tjänade tvåhundra femtio svenska riksdaler ikväll, inte illa!
De pengarna ska jag köpa något riktigt fint för.
Jag köpte en knall rosa mössa idag, visar er kanske senare. 
Det slog mig just att det bara är fyra dagar av ledighet kvar innan skolan börjar, NEEEJ! Loven susar alltid förbi... Och nu på vårterminen väntar ju Nationella proven och det känns inte så kul... Fast vi ska ju på klassresa till England också =)

/Linnea

Sábado

Lördag, snart slut på lovet och hur kall som helst det är ungefär det ser ut här i Skellefteå. Inget vidare roligt. Vill ha varmare men ändå minus så att det inte blir slask för det är det värsta som finns. Vi börjar hur som helst om skolan den 8:e så det gäller att ta vara på det sista av lovet. Men jag ska nog mest vara med kompisar och typ ta det ganska lungt. Orkar som inte göra så där jätte mkt under loven. Nu börjar det även närma sig min födelsedag (haha) även fast det är ett bra tag kvar. Fyller år den 15:e Januari så då blir jag 16 år wihoo. Jag vaknade väl runt klockan halv 10 idag eftersom jag hada träning i tältet. Eftersom det var 18 minus idag så var det svinkallt där med men det fungerade. Man blev som varm efter ett tag. Kom precis ut från duschen efter att ha väntat på den en evighet (hah) alla hinner ta den för mig men så kan det gå. Nu ska jag nog göra mig klar och sen hade jag lovat mamma att göra någon chokladsåsgrej till ikv. Det var väl nåt främmande eller nåt och jag tror att hon skulle göra marängswish eller hur det nu stavas (a). Mums! Sen ikväll blir det nog Ewsan och gänget så det blir nog bra. Vad ska ni göra idag? :)

Kram F ♥

Looking out for numer one.

Host, host. Nu är förkyldningen här hos mig igen. Jag hostar och är tät i näsan och är hes som en kråka.  
Inte så kul att vara sjuk på ett lov! 
Idag har jag i alla fall legat hemma och läst "När jag hör din röst" som är andra twilight boken. Jag kan säga att jag grät flera gånger, den är så vacker!

Ikväll ska jag se filmen 21 som pappa just var och hyrde. Den handlar tydligen om något som händer i Las Vegas . Också ska jag knapra i mig strepsils såklart, faktiskt riktigt goda halstabletter med honung och citron smak <3

Jag har också börjat länkta otroligt mycket till Californien, jag vill tillbaks! Och inte börjar jag länkta mindre av att se bilder och höra California-låtar. Jag hoppas att det inte dröjer länge innan jag är tillbaka till min absoluta favoritplats på jorden! Jag har ju såklart inte varit överallt men jag vet att det är den bästa platsen (enligt mig i alla fall) 

Tänkte lägga in en bild också men jag har ingen aning om hur man gör. Jag får väl sitta här och klura ett tag så kommer jag kanske på det, eller inte... 

/Linnea

Nyårsafton

Vi hade rikigt roligt igår. Vi var ju som sagt i victors kvartersgård. Han hade tagit dit tv, X-Box 360, dator osv så vi spelade lite rockband och lyssnde på musik och en massa annat roligt. Jag ska försöka säga vilka vi var och försöka att inte glömma någon. Alltså där var Victor, Erik, Adam, Emma och Becca (här i från bloggen), jag, Fanny, Nina, Linnea, Sarah och så kom Sandra, Tina och två killar men de for efter ett tag och vid tio tiden kom Evelina, Malin, Emma E, Linnea S och Johanna. Becca tog lite kort men jag vet inte om hon kommer att lägga upp några här på bloggen så det får vi se. Vi hade med oss en massa gott som chips, godis, kladdkaka osv så det blev riktigt bra. Har inte gjort några nyårslöften än men jag kom just på ett som jag kan ha. Jag ska försöka spara ut naglarna och inte bita på dem eller nåt sånt. Brukar aldrig hålla nyårslöften men den här gången ska jag nog klara det. Mer än så säger jag nog inte nu för att nu ska jag gå och se en film men hoppas att ni hade en riktigt bra nyårsafton!

Kraam Frida ♥


RSS 2.0