Sonntag

Hallo alla (:

Känns som jag inte skrivit på jättelänge, och de har jag inte heller men jaa. Tur vi har dej frida som uppdaterar ibland ;)
Idag var det en ganska så lugn dag. Satt barnvakt ett tag, INTE KUL! Jag blir tokig när småbarn ska skrika och hålla på ^^ Usch!

Sen kom iaf Emma, Victor och Adam och underhöll mig ett tag. Det var trevligt (:

Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar om jag inte ska ta mig en macka... Hmmm,,, jo macka blire! :]]

Jag ska försöka uppdatera imorrn igen (;

Küsse Becca ♥


Vill ha...

Nu till jul kan det jul/nyårs kan det ju vara kul att vara jul/nyårs snygg så jag har satt ihop ett litet vill ha. Har satt ihop ganska många saker från samma hemsida.



Första bilden: Allt från forever21.com
Andra bilden:
Glitter spray-Isadora
Kajal- Isadora
Rött läppstift-Isadora
Vässare- Isadora
Locktång- Obh nordica
Hår spray- Isadora
Foundation- Isadora
Läppglans- Isadora
Mascara-Isadora
Puder- Isadora
Rött nagellack- Isadora
Plattång- Gama
Volumaster- Isadora
Täckstift- Isadora
Ögonskuggor- Isadora
Brush set- Isadora

Som ni kan se hittade jag det mesta från Isadora och forever21.com. Ett tips till er alla som vill ha en plattång köp en Gama. Har haft några andra men den är hlet klart bäst hitills iaf enligt mig. Skulle gärna ha en sån där Volumaster men vi får väl se vad tomten kommer med i år ;-). Sminkningen tänkte jag att ni kunde fixa en lite mer fest aktig sminkning med. Ögonskuggorna skulle kunna användas antigen till en mer naturlig makeup eller intensiv/sotig makeup look. Varför jag valde att ta allt smink var eftersom jag verkligen gillar deras smink. Jag har testat massor av andra märken men jag gillar ändå mer Isadora än t.ex. max factor, men det varierar ju.Tyckte btw att klänningen från forever21.com var hur söt som helst! Näe nu orkar jag inte skriva nåt mer ikv utan borde ist försöka gå och lägga mig. Det blir nog rätt tidig morgon imorgon så. Har luciaövning på skolan sedan ska jag och Linda stå i caféet på skolan imorgon från 9 till 2 så det blir nog bra. Då ska vi baka nåt riktigt smaskigt heh! God natt

/F♥

!

Tre ord: SÅ HIMLA PINSAMT!


Hon är visst lite poppis =S

/F

Första advent

Hur härligt är det inte att stiga upp till färdig frukost, tända ljus, julmusik och ett paket på morgonen? Så vaknade jag upp idag. Hur mysigt som helst. Mamma & Pappa hade gjort färdigt frukosten bestående av Mackor, yoghurt, juice, lussebullar och pepparkakor. Tack för en god frukost haha! Fick ett litet paket bara för att det var första advent. I det låg en bok jag ville ha, Flyga drake författad av Khaled Hosseini och en sport luch(typ nå godis). Ska läsa den sen någon gång. Nu känns det verkligen som om julen närmar sig med stora steg och jag längtar så att jag håller på att dö, ahah ne men åh så härlig det ska bli att få lov osv. Vi har iaf satt upp julstjärnorna i fönstren och någon tomte här och där kan titta fram och ibland kan man höra lite julmusik här och där men mer än så har vi nog inte hunnit he fram. Ingen gran än så länge. När brukar man he fram granen btw? :] förstår att det är olika men när brukar ni he fram den? Igår var jag på stan med Fanny. Jag tänkte hitta lite julklappar men det blev inge av så nu måste jag in till veckan. Efter det åkte jag hem såg en massa på tv och sedan for jag till katta och var med henne, Lelle, Ewe,Johanna, Philip och Erik. Nu ska jag nog försöka göra mig klar. Hade tänkt hinna se om Mamma Mia som mamma har hyrt och sen hade jag tänkt spela Cs mot katta men får se när det blir och efter eller före det ska jag på fotbollsträning. Ha en bra söndag!
 Bild tagen från google.

Kram F♥


så var helgen redan över ...

I lördags var jag, linnea, becca, adam och victor på forum ung.
Det var ganska skojj och några grupper spelade lite musik, dom var duktiga.
Sen gick vi alla i -10 grader hem till mej och värmde oss.

Söndag idag och jag har sovit halva dagen, så alltså är det bara en halv dag kvar till skolan börjar om :( :( :(
Snälla låt den här dagen bli lååång!

Emma


OMG PINSAMT!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.744453

Johan åkte ut. Vissa blev visst väldans glada ;-) Ovan har ni länken till ett klipp på det heltokiga fanset. Vi skrattade så att vi höll på att dö hahah. Nedan bild på Johan och fanset. 
                                                                  ↓         ↓



Kraam F ♥

Tack snälla för fredagar (L)

Äntligen kom den, den efterlängtade fredagen. Efter en lång skolvecka med massa läxor så känns det skönt att få komma hem och lägga sig i sängen ett tag.
Vad ska du göra denna fredag?
Själv sitter jag hemma och väntar på att Reb och Wikkan ska komma förbi och hålla mej sällskap :) Vi ska ha en trevlig tjejkväll tillsammans, det var ett tag sen (=


Ha en superfredag allihopa!

pussar från emma

Gospel i idol, vem åker ut?

Ikväll är det idol igen. 4 deltagare kvar, vem åker/borde åka ut?

Jag skulle nästa tippa att palm åker ut. Många hoppas på det, men det blir väl upp till bevis.

Julfestklänningen men man ser inte sp bra så tänker ta om ett annat kort som ni kanske får se ist ;-). Det var klänningen från vila.

Kraam F ♥

Life is a mistery sometimes....

Hallå där, gick runt på stan och kollade efter julklappar idag. Bankkortet krånglade så jag kunde inte ta ut några pengar så jag är väl inte speciellt glad just nu men jag hoppas att det bara var en tillfällighet annars måste jag in på banken på Måndag någon gång. Hoppas att jag hinner iaf eftersom jag ska slingahåret hos frissan då. Annars blire banken på tisdag ist. Jag har nu hittat två klänningar till julfesten eller blir ju bara att använda en av dem, men vilken?!?! Jag tror nog att jag har bestämt mig. Tänkte lägga ut bilder på klänningarna senare så att ni får se dem. De var ändå inte farligt dyra den ena kostade 399:- från vila och den andra 349:- från Bikbok.

Smart jag..

Först vill jag bara säga till någon av mina blogg kamrater att SKRIVA NAMN under era inlägg och inte bara "küsse", det är min grej x)

Egal, Tack så himla mycket Victor!! :(
Jag som var så nöjd med min svenska recension har fått skriva om hela...!! Bara för att din var så bra..
Aja, nu är min också det iaf, så jag kanske är skyldig dig ett tack iaf x]] 

Snart ska jag nog gå och sova iaf, justja... Jag har kvar att göra SO helvetet, hoppas det går fort annars somnar jag vid skrivbordet x)
Shit att jag alltid ska skuta upp allt så här länge! Får hoppas jag lär mig av det här x)

Guten Nacht alles, küsse Becca ♥

Tokio Hotel

Nu finns det en egen kategori för er tokiohotel fans som ni kan kolla in sen... Alla vi i den här bloggen är inte tokia i tokio hotel precis men visst deras låtar funkar. Dagens fråga: Vilken är Tokiohotels bästa låt?

Küsse♥

Pink-Sober


6 km löpning....

Idag hade vi träning. Vi sprang drygt 6 km och jag som inte har bäst kondis tyckte så klart att det var rätt så jobbigt men det gick ändå. Men härliga och peppande tjejer tog vi oss runt utan att stanna en endaste gång. Bra jobbat! Åh snart bip (konditions test) I think. Hoppas att det dörjer så jag hinner få upp konditionen på topp innan. Efter träningen gick jag Emilia och Fanny till Edda och såg på en innebandymatch. hahah vi skrattade hur mkt som helst. Åt allt möjligt haha ;-). Roligt vare iaf. Efter det bakade jag chokladbollar eftersom min lillebror spelar hockey och mamma och pappa ska sälja fika imorgon så. Jag vet att jag är snäll :]. Nu ska jag nog snart göra mig klar annars kommer jag nog att missa bussen som jag har gjort i massor bara den här veckan och förra. Det är inge bra men jag orkar bara inte ta  mig upp men efterom det är fredag känns det nog lite lättare. Ha det bäst!
Yo y Emilis ;-P
Kraam

Donnerstag (torsdag)

Har hunnit mycket efter skolan idag känns det som.
For ner på stan och köpte vax till hitt hår. Hårspray räcker inte, det blir bara elektriskt.. Men med vax ska det nog gå bra! Blir att testa imorrn :)
Kollade oxå kläder och sånt på stan men jag hittar verkligen ingenting längre.. Provade en klänning, det är ju snart julfest, fast det vart inte så bra.. Är skitstressad, vad ska jag ha!? :S

Aja, tyskaprov idag. Det gick rätt så bra faktiskt :D Och så har jag varit jätteduktig och skrivit klart min svenska recension. Gut.

Nu sitter jag iaf och lyssnar på världens bästa Tokio Hotel och ska göra lite SO senare... När jag orkar ;)

Küsse Becca ♥


KUL?

Vaknade jättetidgígt idag och tänkte att idag ska jag inte missa bussen och så fick man reda på att man har sovmorgon...Hur kul är det?!?!? Hur som helst kunde jag inte somna om så jag har typ mest bara suttit och latat mig framför datorn och tvn. Idag har vi spanska prov. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Sen ikv blir det nog träning skulle jag tro. Det ska ändåbli skoj, var ett bra tag sedan jag var ute och sprang så min kondis kanske inte är på topp nu men det ska nog gå att fixa.

kraaam F

Outfits

Länge sedan vi skrev om mode kläder osv så nu tänkte jag lägga in lite önskeoutfits ni kan kolla in om ni har lust. Min favortit av dessa outfits är nummer två. Allting är föresten från forever21.com om ni ville veta. Säg gärna vad ni tycker. Hur har eran dag varit föresten?

1.allting är från forever21.com  2.Allting är från forever21.com3.4.Allting är från Forever21.com
  
 
och så lite sminktips... Våga använda kajal och svarta ögonskuggan när du sminkar dig till fest. Men om du målar väldigt svart runt ögonen kan du tänka på att ha läggarna neutrala.   

                                                                     

                                                   

En av Brittneys nya låtar... Bra?? =)
Avgör själva,

//kram F  ♥

Onsdag... I think?

Hallo (:

Blev inget beep-test idag =D
Samerna hade mke att säga tydligen. Vi som är med i luciasaken fick gå efter en stund och öva istället. Men det var inte så kul att höra på same-tjejerna iaf, flera stycken somnade tydligen när vissa hade gått till kören x)
Aja, inge beep iaf, då blir vi glaada =D

Just nu är jag iaf hos mormor och har just ätit köttfärslimpa, mums <3
Sen måste jag ta mig hem och börja på den satans boken!!! Har 70 fucking sidor kvar och det pallar jag verkligen inte, menmen.... :(

Aja, skriver kanske mer ikväll ( om jag inte somnat av uttråkning från boken vill säga  )


 Tokio Hotel <3

Küsse, Becca

Plugg och jag.. Not the best combination

Jag hade ju tänkt vara duktig och läsa min värdelösa svenska bok ikväll men då läser man 5 sidor och somnar...
Sen ringde Sarah och väckte mig (tack btw) så jag kunnde läsa kanske 10 sidor till och sedan somna igen och missa Desperate Housewives!!! Jag är ju inte duktig! ^^
Aja, idag ska det inte bli lika sent så snart hoppas jag nog ner i min stora varma säng <3<3
Men imorrn! Dåni, då ska de läsas x]]

Hoppas på att samerna som kommer till skolan imorrn ska snacka läääänge om sina renar x) Då slipper vi kanske ha beep-test, för det är jag verkligen inte peppad för. Fast klassen kom ju överens om att inte ta med sig gympakläder, så vi får se vad som händer :P

Näe nu blir det nog sängen (:

Küsse, Becca ♥

Totjoja bobalolgoggogenon =D

Totjoja bobalolgoggoggenon!! :D:D:D:D:D:D:D:D



kolla in det och se hur kreaktiva ni kan vara. Skulle inte vara helt fel att gå på den galan right?
küsse ♥


24 November

Kan ni tänka er att det är endast en månad kvar till julafton och ännu mindre kvar tills vi får lov. Vet inte exakta datumet men jag längtar!!! Har ni köpt några julklappar??  Det har inte jag men jag ska åka in på stan till veckan och se vad jag kan hitta på. Tycker att det brukar vara svårt att komma på julklappar och inte nog med det måste fixa en födelsedagspresent till lillebror också. Har nog ganska fullt upp. Skola, fixa julklappar, träna och så vill man ju hinna vara med sina vänner också. Fullt upp blir det iaf. Fram med tomtar och julpynt nu gott folk. Jag har iaf tjuvstartat hihi.  Ha det bäst!!



Många kraaamar Frida ♥

Måndag

♥Idag var det skola som vanligt haha... Missade bussen men vad annars, det är så typiskt mig. Pappa skulle på någon jobbresa idag. Har ingen aning vars han skulle men många flyg var ju inställda pga snöstorm eller vad det nu var (A). Tur för mig för då fick jag skjuts och hann i tid just så pass, en minut innan var jag där. Dagen rullade väl som bara på eller ja, vi hade nåt läxprov på musiken. Hoppas verkligen att det gick bra men jag vet ärligt talat inte hur läxprovet känndes. Får väl se hur många rätt jag får. Efter det fick vi gå några timmar längre. Vi hade Bis som står för Boll i skola. På min skola är det så att man kan välja till Bis som elevensval precis som man kan välja Hk eller något annat roligt. Alltså ett fritt val. Vi har två pass i veckan då vi spelar olika boll idrotter som Fotboll, Innebandy, Basket och Handboll. Ibland kan det kännas lite drygt men oftast tycker jag att det är väldigt roligt. Vi ska förmodligen på en Bis resa någonstans. Förra nian åkte till Sthlm men vi har pratat om Danmark, Tyskland eller kanske fara till Sthlm eller Göteborg. Det ska hur som helst bli jätte roligt. Under den resan kommer vi så klart att spela de olika idrotterna som ingår i Bis men vi kommer även att ha en massa fritid att göra det vi känner för. Idag hade vi iaf Bis efter skolan och då spelade vi en innebandy match mot Clemens (ett lag i skellefteå). Det gick faktiskt rätt bra. Vi har typ bara två st i vårat bis lag som spelar innebandy på fritiden så vi gjorde det bra. Matchen slutade 2-2. Efter det åkte jag hem kollade lite snabbt på spanskan eftersom vi har ett prov på Torsdag och sedan åt jag lite middag och därefter bar det av till nästa träning. Jag spelar fotboll på Fritiden så det var med mitt lag. Det var jätte roligt, det var ett tag sedan jag tränade. Har varit förkyld ett tag och så har jag fått förhinder. Men på Torsdag är nästa träning som jag hade tänkt vara med på. Men jag har ju ändå utöver fotbollsträningarna 2 ggr i veckan Bis och 2 ggr i veckan gympa på skolan plus att jag ibland även tränar på friskis och svettis. Det är faktiskt riktigt roligt att träna på friskis. ♥

¿Que has hecho hoy?
What have you done today?
 
Och för er som varken förstår engelska eller spanska säger jag det på svenska,
Vad har du gjort idag?



//Kisses F ♥
 


Måndag, väntar fortfarande på min älskade vampyr :´(

Måndag igen, försov mej men sånt händer.
Såg Twilight i lördags och måste verkligen hålla med om att det var den bästa filmen nånsin!
Kan bara inte få den ur mitt huvud, vill bara hoppa in i den och be Edward Cullen flyga iväg med mej.
Jaja. Så får man vänta ca 4 mån innan man får se den igen :(

Stod och sålde lotter (man kunde vinna en skinka, julskinka) på skyltsöndan. Som tur var hade jag tagit på mej ordentligt med kläder, men ändå så höll jag, rebecca å lisa på att frysa arslet av oss :/ skönt att komma hem igen.

Imorrn har vi franskaglosor så jag borde nog läsa igenom dem nån gång.

pussar från emma :)

Måndag

Hoj (:

Har just kommit hem från skolan, vi hade två prov idag....
Först matte, och det var ju fail big times men svenskan gick bättre, tur man går tyska ;) Då kan man sina ackusativobjekt minsann x]]
Snart ska jag och Elizabeth och kolla tapeter till mitt nya rum,
En svart fondvägg ska det vara, det blir najs :P

Men nu äre mat

Hare gött küsse, Becca

xoxo

Ska precis sätta mig och se Sex and the city med mamma nu. Vi har hyrt filmen så det blir säkert roligt men den kommer nog inte kunna klå Twilight även fast jag har hört att den här ska vara bra. Aja ska gå och se filmen nu puss.

 
Mums heheh... orkade inte äta någon middag förr ikv så jag tänkte äta det här när jag ska se Sex and the city.

Twilight

Eftersom de senaste inläggen har handlat om twilight tänker jag inte bryta trenden. Jag har nämligen beställt böckerna på engelskan,1-4! För er som är sugna på att göra detsamma så hade adlibris billigast

/Kram fanny

TWILIGHT

VÄRLDENS BÄSTA FILM = TWILIGHT!

Jag kan inte beskriva med ord hur bra den filmen var! Den hade allt!
Romantik, spänning, sorg. Jag har aldrig gråtit lika mycket till en film (:
Den var helt underbar!

Alla MÅSTE se den! Ni kommer inte ångra er jag lovar!


Edward och Bella


Tänk om man kunde hitta det dom har i verkligheten....

Küsse, Becca

Världens bästa film?

Jag var ju som sagt och såg filmen twlight tidigare idag med en massa. Tänker inte räkna upp några namn eftersom då kommer jag säkert att glömma någon och de är ju inte bra (A). Jag tyckte att filmen var asbra. Vill bara se den igen och igen. Skulle verkligen vilja se den imorgon också. Jag kan starkt rekommendera er att se den! Vi mötte Emma, Becca, Fanny & Linnea där som skriver här på bloggen de med. De var med några fler också =D. Jag vill bara se mer och mer och få ett råbra slut på den men det kommer säkert en uppföljare. Det finns ju fler böcker så. Jag måste nästan köpa böckerna imorgon haha. Hoppas iaf att det kommer en uppföljare. Ni som inte redan har sett den gå och se den nu med desamma! =) År 2008 Twilight, den bästa filmen i år!


Kram F ♥

Twilight





Har någon sett den filmen? =)
Isf är den bra? =D

staan

Idag gick jag på stan med Fanny hihi. Hittade som inget eller jo jag kollar runt efter en klänning som jag tänkte ha på julfesten och typ julafton men jag kan inte bästamma mig haha. Det står mellan tre klänningar. Aja har jag iaf att nåt att fundera över helgen. Ikväll blir det nog bio med en massa andra. Vi ska se Twilight precis som becca och emma och de andra haha. Då kanske vi ses där ;P Läste just erat inlägg hehe. Det ska bli skojsigt iaf hihi =) Av någon andledning gillade jag och Fanny att kolla på färgglada saker mohaha. (A) De där bollarna var faktiskt lite roliga =]



Twilight ikväll (:

HALLO (:

Ikväll så ska jag, Sarah, Linnea G, Emma M, Emma F, Linnea H och Fanny på bio och se Twilight.
Har hört att den ska vara riktigt bra så jag kommer ha höga förväntningar ;) Kanske inte jättebra eftersom jag brukar tycka att dom flesta filmerna suger, men är den här så bra som det sägs borde tillochmed jag gilla den x]]
En vampyr film ska det oxå vara. Sånna kan ju va bra ibland fast vi såg Frostbiten (en svensk b-ig vampyrfilm) och den failade ju totalt! Eller den var ju ganska kul iofs... Äh tvära kast men se den! NI KOMMER SKRATTA! ^^
Aja, nog med oihopsammanhängande saker nu.

Ska blogga mer ikväll och berätta om filmen var sevärd (:

Vad ska ni göra en lördagkväll som denna? (:

Küsse, Becca <3

Hot dog

 naww...
..........................men ändå lite synd om den där vovven....................................

Hi,

Anna Bergendal åkte ut igår ur idol. Jag vet inte om jag tycker att det var bra eller dåligt. Igår hade vi iaf disikering av grishjärta på skolan. Tänkte lägga in en bild. Idag ska jag nog hinna in en liten stund på stan ¨så får vi se om jag köper lite julklappar. Det skulle vara bra att göra bort att köpa några julklappar iaf. Vanligtvis sparar jag alltid allt till slutet bara någon dag innan julafton och de ska jag försöka undvika. Brukar ni inte också göra så? Imorgon ska jag också gå en stund på stan eftersom då är det ju Skyltsöndag. Kanske blir en liten påse knäck då. Det skulle ändå vara smaskens. Nä nu ska jag göra mig klar.

 

Inte så fräsht kanske men de det var inte så farligt. Jag disikerade med nina och linda och det gick faktiskt riktigt bra. Vi hittade de olika delarna. Trodde att det skulle vara hemskare än vad det var. Nästa gång har  den andra halvan av klassen disikering och då är vi lediga, det ska bli härligt med lite sovmorgon nästa fredag! =D

Kraaam F ♥

Ske-å tjejerna

Nominera årets blogg på http://www.rixfm.com/ =)
Vi skulle bli superglada om det nu fanns någon liten snäll människa som skulle nominera just våran blogg. Hur som helst god natt och sov så gott alla läsare ! :D

Kram Skellefteå Tjejerna


HalloHallo

Hallo (:

Jag har just kommit hem från Linnea.. Det hände en jättekonstig sak när jag skulle fara därifrån. Jag tog på mig min jacka och så "MEN DET HÄR ÄR JU INTE MIN JACKA!?" alla höll med fast efter att ha funderat ett tag så kom vi fram till att det var min x]]
Jaa, helt klok är jag inte sent på kvällen :P

Innan jag fpr dit körde jag iaf GH Aerosmith, jag tyckte att det gick riktigt bra i början men efter 4-5 låtar blev det FAIL! På easy oxå, jag är ganska så värdelös på det, men det var iaf kul :D

Och as usuall, en bild på Tokio Hotel <3

Sött sött (:

Küsse, Becca

Friday



Älskar den här låten hihi =]
Iaf hade tänkt se  idol ikv, men vem tror ni åker ut?
Jag har bara sett några få ggr på idol så vågar inte säga något heh. Många vill ju att Johan Palm ska åka ut med hans trogna fans kommer ju rösta på han så han kanske inte åker ut. Han ska iaf inte vinna tycker jag men... =) Har ni börjat julbaka än då? Jag har inte det eller jo jag har ju gjort knäck och en annan julgodis hehe men baka lussebullar hade jag tänkt göra men vi får väl se hur det blir med det ;)
Kraaam F ♥

Två alternativ

Okej låt oss bygga upp ett tänkbart scenario. Du står i en butik och ska köpa lite pepparbaksdeg till julbaket. Det finns två degar du väljer mellan:

Deg 1 är 25% dyrare och innehåller 20% mindre. Tillverkad i staden du befinner dig i

Deg 2 är billigare och och större. Snyggare förpackning än den andra. Har rest land och rike för att komma till just din butik.



(Haha kan ju säga att jag köpte den första degen...)

Kramar Fanny

TH <3

Tjena hoj!

Dax och sova men vi har ju sovmorgon imorrn så det är ganska lugnt ;)
Har inte så mke mer att säga, hare bra ^^

Och varje gång jag bloggar ska ni få en bild på TH, MOHAHAHA x) Stackare :/
AJA, here it is:
 Süss, men det är dom alltid (:

Küsse, Becca ♥


uppdate

Varför ska det vara så svårt att hitta på rubriker?!?!? Aja haha... nu har det inte varit bra uppdatering här på bloggen, men iaf jag ska bättra mig. Det har väl kanske inte hänt sådär jätte mkt under den här tiden heller så det kanske inte finns så mkt att berätta för er läsare. Just nu är det så mycket jag vill hinna med bl.a. köpa julklappar, vara med vännerna och träna men sedan finns det ju vissa måsten som man verkligen måste göra som några läxor, städa rummet och lite annat. Inte bara roligt alltså. Idag har vi haft ett gammalt nationellt prov i engelska. Bra träning och det är ju bra att göra det som träning till de "riktiga nationella". Så idag hade vi första delen som var läsförståelse. Det känndes inte så svårt men... Imorgons ska vi iaf ha nästa del alltså hör övningen. Hoppas att båda delarna går bra. Annars gick skoldagen bara undan. Vi hade hk sista timmen och några hade provmatlagning så när de var klara fick vi smaka, men denna provmatlagning hade jag och några andra förra veckan. Det blev iaf smaskens. Medans de lagade maten gick jag och nina och chillade på stan där jag såg en skit snygg tröja på Veromoda. Jag kommer nog att få den av mormor i julklapp heheh eller hoppas iaf de ;]. I helgen var jag i ö-vik föresten eftersom min lillebror hade hockeycup där. De vann inte men de spelade bra iaf och hamnade på en tredje plats vilket inte är dåligt de heller. Vi åkte ner på fredagen rätt tidigt och åkte hem på söndagen. Vi såg någon match under fredagen och så gick jag, emma och lovisa på stan. Tror inte att jag hittade nåt då men det var nog lika bra. Vi hade tänkt åka och bada men det blev som inte av då för att vi hade inte tid. På kvällen gick vi och åt på en kinarestaurang. Vi fick en lyckokaka haha. Man blev lite rädd eftersom man hade sett Freaky Friday. Ni som har sett den vet vad jag menar. Men på min lapp i lyckokakan stod det bara bra saker som tur var ;). På lördagen gick jag en stund på stan såg på lite matcher och sedan åkte Lovisa, Emma, Jonas och jag till paradisbadet och badade. Det var jätte skoj! På kvällen gick vi plus alla typ "Hockey föräldrar och syskon" till olerays och åt middag. Gott vare. Sedan for vi tillbaka till hotellet och chillade haha. Det kom en massa kändisar dit som t.ex. babsan och bransta city släckers. Vi tänkte fråga om autograf men vi var väl för fega antar jag haha. På söndagen såg vi bara på en massa hockey matcher och sedan bar det av hem till skellefteå. Kom väl hem där vid halv nio tror jag och jag somnade direkt, var så himla trött. Helgen där före var jag med Erik tror jag det var. Mitt fotbollslag ska slå ihop med ett annat 93 lag i morön och jag tror att det ändå kommer bli bra tillsist. Just nu har vi inga andra träningar tsm med dem än de löpningspass vi har men efter jul ska det bli bättre träningställen där vi kan vara alla. Ska verkligen fara på deras nästa löpningspass. Har ärligt talat inte varit på ett enda pass men det har inte blivit av. Har varit förkyld, inte kunnat som tex idag. Får förhinder. Idag hade vi konfa återträff. Det är nämligen så att vi hade tänkt hitta på något mer tex. åka någonstans allehopen vilket jag tror kan bli riktigt roligt men frågan är vars ska vi åka? Vi kom väl inte riktigt någon vart men våran konfa ledare pratade om att det finns en chans att vi kan åka till Polen och hur najs skulle inte det bli? Hur har eran helg sett ut? Näe nu ska jag nog börja göra mig klar känner mig så trött och så måste jag ju ladda upp inför engelska provet imorgon. Sov så gott allihopa!

 hahah...  Det var svårt att fånga lovisa på kort... detso lättare vare att få med emma på kort iaf...

Pussss o kraaaaam
/Frida

Nach TH kommt nichts

Hallo =)
Vi har varit OTROLIGT dåliga på att uppdatera men nu lovar jag att jag ska försöka skriva oftare (:

Har väl inte hänt jättemke jättekul saker på sistonde... Eller jo jag köpte ett GH Aerosmith i fredags från MAxi 299 kr x) Det är värt!
Ska nöta i helgen när jag kommer till pappa, kommer faila hela tiden men det är bara att öva ;) 
 
LÄNGTAR iaf till Tokio Hotel dvd:n kommer till sverige! Tror den släpps i Tyskland 5e December och i Sverige 7-8e.
Så kul :D
That's all I want for christmas (a)♥

Fan vad jag älskar TH och deras musik! ♥

Vad önskar ni er i julklapp?

KÜSSE, BECCA


Hej.

Hej.
Hallå.
Tjena.
Tjenixen.
Tjo.
Hoj.
Hejsan.
TJa.

Hur brukar du hälsa på dina vänner?

kommentera =D


Umeå

När jag Emma och Aya var i Umeå förra veckan spelade ett band som hette mates of mine, helt okej var dom, hittade en av låtarna de spelade så jag lägger ut den här, tyvärr var de inte den bästa men alltid nåt :)

/ Sago

kollakollakolla!

Klicka:)

Kraaam Ske-å Flickorna


Ö-vik

sry becca borde inte ha laggt ut zac här på bloggen hehe. Menmen ville ärligt  talat bara se vad Becca och alla andra härliga läsare skulle svara. Imorgon bär det av till Ö-vik. skönt. får tidigare helg hehe eftersom jag är ledig från skolan imorgon. Blir där nog hela helgen så jag kommer nog inte skriva ngt inlägg men jag hoppas att mina härliga medbloggare gör det. Men jag kanske får tag i en dator och slänger in ett inlägg, vi får väl se;) Vad ska ni göra i helgen?  okej becca och alla ni andra, jag har lagt in en hel del låtar hehe men nu lägger jag faktiskt in en tokio hotel låt becca! =]




 

Ni får ha det bäst i helgen, hoppas ni hittar på en massa skoj!
Kram F ♥

Dagens fråga

Många har olika tankar om denne person. Han har bland annat varit med i High School Musical och Harispray. Så dagens fråga blir: Is Zac efron hot or not?


Kram F ♥


Ännu en gång

Min mobil är inlämnad på lagning. Visst är jag duktig? Min nya som jag ägt i en månad går inte igång längre.

Kram Fanny


Tokio Hotel, NO och Monster

Haha jag som var så pepp på Umeå igår. Det blev liksom inte av, palla va i Ume typ heeela dagen x)
Näe då är det bättre att få sluta vid typ halv 4 faktiskt :P Adam och Victor for inte heller så det blev 3 st från klassen som for men det gick nog bra ändå. Det var ändå en trevlig skoldag, speciellt efter lunch, ganska lugnt och härlig stämning i klassen. Vissa var så otroligt olik sig själva men på ett bra sätt ^^ Undra vad som hände med dom under prao veckan egentligen? HAha =D
Och imorrn har vi No-prov helvetet om hjärtat x) Jag har inte pluggat... Ska göra det snart x]] Kom just hem från Sarah och man måste ju få varva ner ett tag, right ;)?
Vi var ner på Karamelltåget och köpte oss en Monster och delade på. Typ god men inte jättespeciell, bara onödigt dyr. 20 spänn x)
Annars då? Tror inte det hänt så mycket faktiskt, just nu sitter jag och lyssnar på Cute is what we aim for - The curse of curves, låten är typ ändå bra =D Rolig iaf, så ifall ni har tid och lust kan ni kolla upp Cute is what we aim for. Dom har ändå några bra låtar men jag tänker inte lägga in massa på bloggen som Frida brukar göra, no offence Frida ;) Tycker det blir lite jobbigt faktiskt ;);)

Aja, nu ska jag sluta tjata om heelt ointressanta saker ^^
Men som vanligt för att göra inlägget liite roligare (enligt mig) så blir det en bild på............. har ni listat ut det?..........
that's right, TOKIO HOTEL ♥

Näe idag blev det bara en blid på Bill :D
Den ända och bästa Bill Kaulitz, Tokio Hotel für immer und ewig ♥♥♥

Btw vad tycker ni om Tokio Hotel? Jag vet att det kommer bli en massa otrevliga kommentarer nu, men det är lugnt, alla får väl ha sin åsikt i guess... ^^


KOMMENTERA MÄNNISKOR!

Küsse Becca ♥

Palla rubrik...

Haha jag är ju lustig. Har typ dom konstigaste sovtiderna ever. Igår natt la jag mig 4 precis som natten innan och då fick jag mig knappt upp kl 5 på eftermiddagen fast idag steg jag upp 9 pigg som en lärka x]] *stolt*
Så idag ska jag hinna med mycket bla fara och äta lax hos mormor, kanske hinna träffa nån kompis och sen plugga NO och SO :s
Lär ju inte bli jättekul men va ska man göra :/ ? It has to be done.

Och imorrn ska tydligen vi till Tobaksfri-duo saken i Umeå. Man fick ju välja om man ville fara till Ume ist för skola, ett ganska självklart val enligt mig ;) Fast ändå är vi bara 6st ur klassen som ska fara, alla är ju typ lata. Ofta man inte far liksom? xP Hahah, fast jag kan erkänna att det inte verkar jättekul men jaa...

Annars har jag väl inte så mycket att säga, kanske ursäkta för att vi aldrig uppdaterar bloggen :P
Ska försöka göra det oftare (:

Kommentera gärna, skriv vad ni vill det är bara roligt :D Okej oftast iaf...

Küsse, Becca

Gästbloggar:D

Heej hej :)
Jag och saga sitter och "håller på me" so helvetet :D

ÄLSKAR SO ELLER HUR?
alla so loveer vi ses på samhällssamhäls till hösten!!!!!!!!!!!!!!
LOVE ALLL
xoxo
A secret Lady<3

Funkar det?


Piller kan ersätta mascara Mörkare, tjockare och längre. Det är effekten en vanlig mascara ger dina fransar. Nu finns det antagligen snart ett piller med samma funktion.

Vid en studie med syfte att bota ögonsjukdomen glaukom, upptäckte forskarna på Miami University en märklig bieffekt: ögonfransarna hos de behandlade patienterna växte märkbart och blev mörkare och tjockare på kuppen.

Det är än så länge oklart hur effekten uppnås, men resultatet var så uppenbart att bolaget bakom medicinen nu ansökt om att få använda samma behandling i kosmetiskt syfte.

Källa: Female First

Låter inte det lite konstigt? Vem vet det kanske är framtiden men piller som mascara. Funkar det utan biverkningar så varför inte? Men än så länge håller jag mig då till den vanliga hederliga mascaran. Vad tror ni? Skulle ni kunna tänka er att använda det?


Tokio Hotel vann =D

Eftersom jag inte varit hemma och sett EMA på MTV kollade jag in kenzas blogg på MTV och där fick jag den glada nyheten att Tokio Hotel vunnit priset i kategorin "Headliner"!
Shit va kul! Hoppas bara dom vinner i den andra kategorin de är nominerade i!

Küsse, Becca

06.27

Bara för att jag är musikgalning hehe, nej men sitter och lyssnar på den här nu just innan jag ska fara. Åker nog om 10-15 min men. Snacka om att jag är trött. Kom på att det var John Tucker must die just när jag skulle lägga mig tidigt så då satt jag och såg den ist för att sova. Blir att montera idag med på praoen. Jag har iaf nåt att göra även fast det kan vara lite jobbigt från och till tycker jag ärligt talaat att det är lite roligt. :]
                                                                                       






/KRAM F ♥

Sovmorgon imorrn ^^

Jag har sovmorgon imorgon! YEEY! =D
Börjar inte förän kl 2
, fast då jobbar jag iofs till 8 fast jag får antagligen sluta nån timma innan. Hatar den här praoen. Nästan lika mycket som Blomsterlandet förra året.
Så om ni känner för att göra min dag liite lättare, kom förbi Karamelltåget imorrn. Det skulle göra min dag ^^
Annars då, JO det är pizza till lunch på skolan imorrn, ska nog fara förbi NH och äta lite. Och träffa Sarah förståss. Hon praoar på ett dagis nära skolan, så det passar perfekt att essen zusammen :]

Nu sitter jag iaf och lyssnar på/ nöter HIM ^^
Så himla bra och fin musik. Tydligen så ska det vara goth så nu lyssnar jag på emo och goth musik :O
Det låter rent inte friskt, menmen, va gör man ;)

Näe nu ska jag ta mig det jag älskar mest, ROSTADE MACKOR MED MARMELAD OCH OST! ♥

Men för att göra det här inlägget ett snäpp roligare ska jag lägga in en bild på Tokio Hotel, känns nästan som jag glömt bort dem i all HIM hysteri... Aww hoppas bara inte Bill blir ledsen, haha ^^
(okej jag är trött , märks det ;)

Aja, ein Bild på die süsse Jungen in Tokio Hotel♥ :

Jag menar KOM IGEN! Hur kan man inte gilla Tokio Hotel?
Och svara inte på det om du inte hört musiken tack!



Hade gött, Küsse Becca ♥

Ikv...

Ikv är jag så himla trött men ville ändå göra ett inlägg så lägger in lite musik. Ska nog gå och sova när som helst. Jag vet, det känns hel vrickat för mig också. Brukar aldrig lägga mig den här tiden :O. Men måste nog det iaf men bara till på fredag sen kommer en efterlänktad helg med massor av skoj. :D  Den här har säkert många hört med Sanna Nilsen. Den kom upp på radion nyss så jag lägger in den. ;P Det var liksom ödet.
This is a fairly good song with Pink. Per Gessles nya låt, varför inte? Den är väl inte bäst men den funkar.Den här låten har jag ingen komentar men what ever :) Bra låt helt enkelt. Ger mig här, The Killers får avsluta detta inlägg.
Go natt och sov gott allesammans,

/puss F♥

Barac Obama vs John McCain

Just nu är det presidentval i Usa och det står mellan Barac Obama och John McCain. Ikväll ska det avgöras. Vem blir nästa president som får ta över efter George Bush, ja det får vi vänta och se med men undersökningar som gjorts säger att Obama leder. Jag hoppas själv att Obama vinner. Roligast måste jag säga att det hade varit om det hade stått mellan Obama och Hilary Clinton. Många har frågat sig om Usa är redo för en svart president, men varför inte? Det ska ju inte spela någon roll om man är svart eller vit som president eller vad säger ni? Jag säger att Usa definitivt är redo.  Jag tycker att det var onödigt att Bush drog in Usa i kriget och borde helt klart ha gett sig ut ur kriget vid et här laget. En sak jag tycker att Usa ska ändra på är att alla som vill ska få göra abort. Så är det ju inte idag och det tycker jag är helt fel. Nu hade jag inte tänkt att gå in på något mer om det här iaf för ikv.

Vad tycker ni om USAs politik? Är den bra eller kanske bara skaplig?
Vem tror/hoppas ni kommer att ta hem segern och bli USAs nya president? 


                                                                               VS

Kram F

Uppdate for today

Idag var min första prao-dag. Jag är helt slutkörd. Vaknade 5 i morse så det är väl förståeligt I guess. Fick jobba i verkstaden och litegrann på ekonomisidan. Det var rätt så roligt men trött var jag när jag kom hem. Höll på somna på bussen och missa hållplatsen där jag skulle av men som tur var somnade jag inte. Jag tänkte att jag skulle gå på Skellefteå aik- Frölunda matchen ikv men det bliv inge av. För det första hade det blivit ganska stressigt och så orkade jag helt enkelt inte. Hade där ett tag tänkt fara på träningen också men jag är lite förkyld och så var jag rätt trött men men. Förr idag gick det inte att skicka sms under flera timmar men det hade tydligen varit något fel hos telia eller nåt sånt. Men nu går det iaf och det är ju huvudsaken. Jag tror att jag ska gå och göra mig klar snart och gå och sova så fort som möjligt för det blir lika tidigt imorgon. Hur har eran prao varit ni som nu praoat idag? och till er andra hur har eran dag varit?

Såhär såg det iaf ut på aftonbladet om störningarna i sms trafiken för er som inte har hört om det:

Telias sms-tjänst trasig i hela landet

Telias sms-tjänst drabbades under måndagen av stora störningar efter att en kabel grävts av i Heby.

- Det går i stort sett inte att skicka sms, säger Karin Nordlund, pressansvarig vid driftinformationen på Telia Sonera när problemen var som värst.

Kabeln grävdes av klockan 11.40 i Heby i norra Uppland. Efter det gällde "extremt stora störningar på sms-tjänsten i hela landet" enligt Telia

Även delar av mobiltelefontrafiken påverkades, och det var GSM-trafiken från Umeå och norrut som var drabbad. Däremot påverkades inte 112-trafiken.

Vid 17-tiden hade Telia Sonera fått i gång sin sms-tjänst igen.

- Vi har kopplat om den via andra reservvägar och håller på att laga kabeln, säger Karin Nordlund, pressansvarig för driftstörningar vid Telia Sonera.

Däremot är det fortfarande störningar för GSM-trafiken från Umeå och norrut.

Telias sms-tjänst trasig i hela landet Telias sms-tjänst drabbades under måndagen av stora störningar efter att en kabel grävts av i Heby. – Det går i stort sett inte att skicka sms, säger Karin Nordlund, pressansvarig vid driftinformationen på Telia Sonera när problemen var som värst. Kabeln grävdes av klockan 11.40 i Heby i norra Uppland. Efter det gällde ”extremt stora störningar på sms-tjänsten i hela landet” enligt Telia Även delar av mobiltelefontrafiken påverkades, och det var GSM-trafiken från Umeå och norrut som var drabbad. Däremot påverkades inte 112-trafiken. Vid 17-tiden hade Telia Sonera fått i gång sin sms-tjänst igen. – Vi har kopplat om den via andra reservvägar och håller på att laga kabeln, säger Karin Nordlund, pressansvarig för driftstörningar vid Telia Sonera. Däremot är det fortfarande störningar för GSM-trafiken från Umeå och norrut.  

Amigos, jag kommer att smsa er massor imorgon men kommer tyvärr inte kunna svara på smsen förän på rastena som ni kanske förstår!  =P
Låt: The Script- We cry

Det var allt från mig för ikv,
see you later aligator!

/Besos Frida


Prao

Hejsan, jag är på ett himla dåligt humör just nu.
Ont i kroppen och helt slutkörd. Vi har prao den här veckan och jag är på Karamelltåget. Man kan tro att livet bara ska leka i en godisaffär men onej. Och efter att ha stått upp en hel dag när man vanligtvis sitter vid skolbänken gör att man får ont i kroppen.
Långa dagar är det oxå men nej nu ska jag sluta klaga x) Ingenting kan vara värre än förra året på Blomsterlandet. Det var en av dom tråkigaste sakerna jag någonsin varit med om...

Vars har/ vars ska ni praoa?

Küsse, ein müde Becca

Buenos noche

Hooj, nu är jag hemma från Bion. Den var väl en typisk bondfilm antar jag men iaf jag älskar Bondfilmer! Den här var väl inte den bästa men helt klart se värd. Blev väl npgot rörig ibland men mot slutet förstod man. Då kunde man sätta pusselbitarna på plats haha. Imorgon har jag prao. Ska vara på Franke futurum. Jag tror nog att jag ska montera osv men det ska bli roligt. Jag måste nog lägga mig tidigt ikv eftersom jag börjar klockan 7.00 och slutar inte förän klockan 16.00. Men men det blir väl att stiga upp där vid 5 då, det tar ju ett tag att åka dit också. Annars har jag nog inte gjort något speciellt idag. Antar att det är som vanligt. Gillar inte söndagar för att då vet jag att det är måndag nästa dag. Jag skulle nog kunna leva med att det är fredag eller lördag hela veckan ;P



Mitt sjärntecken, Stenbocken:


Stenbocken är det sista av jordtecknen i zodiaken. Du styrs av den välplanerade och strukturerade planeten Saturnus vilket gör dig ovanligt konservativ och reserverad. Visst kan Stenbocken pplevas som både torr och korrekt men under den polerade ytan finns en varm vänlig människa med massor av humor. Stenbockar är livsnjutare. De älskar glamour och extravagans - och är inte rädda för att jobba hårt för att få det.

Hittade mitt sjärntecken på elle.se så ni kan gå in där och kolla erat om ni har lust.
Hasta luego amigos
/Frida ♥

WTF?




Till vårens och sommarens plagg 2009 fanns det med massor av paljetter. Det var massor av paljetter på plaggen som visades upp under modeveckorna iaf. Så ni kan nog räkna med att finna massor av accesoarer och kläder hos de flesta märken och kedjor till våren/sommaren. Converse lanserade sin klassiska sko i äkta 80-talsdiscoanda i Asien redan i våras. Nu kommer den även hit till Europa med namnet Converse Chuck Taylor Hi Sequins som kommer att finnas i färgerna Royal blue, Magenta Pink och Black. Ja vad säger ni, läsare? Ska ni ta och investera ett par såna här skor?


 Outfit, våren/sommaren 2009? Snygg trend?

Näe nu ska jag ta och fara på bio. Jag ska se James Bond fimen så jag hoppas att den är riktigt bra, men den har tyvärr inte fått allt för bra kritik men jag vill ändå se den. Förra filmen var ju sjukt bra så. Kanske uppdaterar bloggen sen ikv.

/Kram Frida ♥

Jennifer Hudson

För ett tag sedan mördades Jennifer Hudsons mamma och bror. Båda två dödades av skottskador, men inga vapen har återfunnits i familjens hem. Hon erbjöd 800 000 kronor till den som hittar hennes försvunna systerson. Systersonen har varit försvunnen från att dubbelmordet skedde men nu har de funnit systersonen Julian King återfunnits mördad och Jennifer fick då identifiera den 7-årige systersonen. Pojken hittades i baksätet på en vit stadsjeep i västra Chicago.

 Hur kan man gå coh mörda folk bara så där? Bara mörda överhuvudtaget och hur kan man ge sig på en stackars liten pojke? Jag fattar inte hur nagon kan gora sa. Informationen h'mtad fran frida.se iaf.

 < Jennifer Hudson

De har fått en misstänkt som sägs vara William Balfour, exmake till Julians mamma. william är förr straffad för mordförsök. Vi får väl uppdatera senare då de har hittat mer bevis och kanske kunnat säga vem den skyldige är till dessa handlingar. Hoppas verkligen att de hittar den skyldige.

Tror ni att det är William som mördat dessa människor??

Jag är lite osäker men de skulle mycket väl kunna vara så. Men vem vet innan det är bevisat kan ingen veta så.


Kram Frida♥


Tråk

Hejsan (:
Idag har jag inte gjort så mycket. Varit med en kompis och sånt.
Har egentligen inget intressant att skriva. Fick bara lust eftersom jag är sjukt uttråkad x)

Har ingen någonting roligt att berätta eller säga? Kommentera!

Küsse, Becca

Tackar Victor

Okej fortsättning på emo-tjaffset.
Tycker att Victor fick till det på ett bra sätt på hans blogg:



Eftersom min "Vännblogg" fått någon kommentar om att man inte kan vara "emo", och det stämmer ju helt och hållet, men vi gör ju såhär, alla mindre inteligenta varelser binder ju svarthår,kajal till just EMO, men det stämmer ju inte, eftersom Emo står för Emotional, Emotional Hardcore nu på senaste tiden, som är musik, med känsloladdade texter.
Stilen som binds till Emotional är ju Scene, men folk tror fortfarande att Emo är svart hår och kajal, så anledningen till att vi skriver det är för att de mindre inteligenta ska förstå vad vi menar, de fattar inte om vi skriver Fashioncore eller Scene för är oallmänbildade

Så ni Scene eller Fashioncores, ta inte illa upp. Vi förstår att ni blir frustrerade när ni blir kallade Emos men det är inte så, och vi vet det =)!


Taget från Victors blogg GrahduL.blogg.se kolla gärna in den (:

Küsse, Becca


Olycklig, fattig eller utvändigt ful?

Jag har en fråga som det skulle vara intressant att se svaret på. Ärligt talat, vad skulle du hellre vilja ha?

- Obegränsat med pengar, som du kan göra precis vad du vill med. Men ofta är du olycklig och är väldigt ensam

- Fortsatt liv efter döden, evigt liv som aldrig tar slut och du är ständigt lycklig. Dock ha väldigt begränsat med pengar och prylar

- Berömd och uppskattad utav alla över hela världen, från och med imorgon och ett år framåt. Sen dör du. Däremot är du fet, har fula kläder, är dålig på allt du gör, har lite pengar och luktar illa.

Jag tycker att vi bortser ifrån att det kanske är omöjligt. Jag undrar bara din åsikt. Koppla inte det här heller till religion. Jag kommer inte och påstår att ni kommer ha obegränsat med pengar eller ha evigt liv eller är fet bara för att du svarar på alternativet. Vad skulle du hellre välja?



Godnatt allesammans
Fanny

RSS 2.0