Svar till frågestunden!

Hej, här kommer svaren till våran frågestund. 
Hoppas att ni fick svar på alla era frågor! Många av frågorna var väldigt lika så att vi har inte tagit med alla. Är det något mer ni undrar över så skriv en kommentar i detta inlägg så ska vi försöka att svara på det. Skulle kunna tänka mig att detta blir den första och sista frågestunden här på bloggen eftersom jag vet inte om vi kommer att ha kvar den här bloggen senare. 
Men bloggen kommer nog att vara kvar ett bra tag till iaf. Ska väl föröska uppdatera mer på bloggen. Vi får väl hjälpa till att tjata på Linnea att skriva fler inlägg. Såg att det var någon som ville det.

Vad har ni för sommarplaner?
Frida: Slappa, sola, bada heh, vännerna, fotboll och så ska jag säkert på någon semester också men vart har jag ingen aning om. Och så hoppas jag så klart på värme och att jag ska bli brun som en pepparkaka! =)
Saga:  Åh sommar! Längtar otroligt mycke nu efter sol och bad, sand mellan tårna och grönt gräs. Sen hoppas jag att det blir en sväng me familjen söder ut och att slappa hemma me vänner o vara i båtvik :)
Linnea:  I sommar hoppas jag på att vi i familjen ska utomlands någonstans! Om inte så ska vi nog till Stockholm en sväng. Resten av sommaren njuter jag och umgås med mina underbara vänner =)
Emma:  Gothia blire iaf till sommarn, är riktigt pepp :) annars så hoppas ja på mkt sol, värme och vänner framför allt ;D
Fanny:  Planerar att stanna hemma så mycket som möjligt. Förra sommaren var lite för hektiskt
Becca:   Hoppas på att vännerna ska vara hemma då blir det väl sol, bad och att bara umgås (:

Vad fick ni för betyg?
Frida:  okej... ingen annan skrev sina betyg här så jag skipper nog också det då heh, men jag har iaf 280 p  nu tror jag :)
Saga: Oj vet inte om jag vågar skriva ut de :P men jag är nöjd =D
Linnea: Är väl ganska nöjd med mina betyg, är ganska medelmåttiga men de duger för mig!
Emma: Jag är nöjd med mina betyg, dom räcker gott och väl ;)
Fanny:  Jag borde vara nöjd, men är inte det. Vill vara bäst!
Becca:  Väldigt medelmåttigt. Varken bra eller dåligt. Det duger.


Vad fick er att börja blogga?
Alla: Vi tyckte det verkade kul att ha en blogg tillsammans! 
Går ni i samma klass? Isf vilken?
Alla: - Nej alla vi går inte i samma klass. Saga och Frida går i 9a(Norrhammarskolan), Emma och Becca i 9h (Norrhammar skolan) och Fanny och Linnea går på en annan skola. 

Hur är det med er tjejer?
Frida: Toppen, livet leker! =)
Saga: Skoltrött till tusen, men annars rullar det på =)
Linnea: Just nu är det ganska medel, inte toppen men inte heller botten. När solen börjar titta fram så kan jag lova att jag är på topp!
Emma: Upp och ner som sagt, mer ner nu eftersom hela världen ligger i mörker. Kom snälla solen snart! =]
Fanny:  Hel neutralt. Det är oftast. 
Becca:  Det funkar, lite upp och ner men så kan det vara :]]

Vad är det bästa/ sämsta med att blogga?
Frida: Jag vet inte riktigt, svårt. Måste väl vara ganska roligt eftersom jag trots allt gör det men det kan vara väldigt drygt också.
Saga: Vilken hemsk fråga, känns lite som att jag måste skärpa mig på bloggningsfronten, men roligt är det, fast jag tycker att det kan vara jobbigt att komma på vad jag ska skriva om, så då struntar jag helt enkelt i det :]
Linnea: Det bästa är väl om folk gillar bloggen och ger snälla kommentarer! Det sämsta är att det är lite jobbigt att komma på vad man ska skriva.
Emma: haha mina inlägg har varit lite utdöda på senaste tiden. det beror mest på att vår design inte är speciellt lockande, den måste vi verkligen göra nånting åt ^^ =) det roligaste är om många läser den och tycker den e bra! :D
Fanny:  Det bäste är helt klart att det är så enkelt. 
Becca:  Jag tycker det kan vara lite svårt att komma på vad man ska skriva ibland och så känns det som att det blir onödiga inlägg, men det är kul så jag ska absolut skärpa mig och uppdatera oftare (:

När började ni att blogga och vilken är eran favorit affär?
Frida:  För ett bra tag sedan. Har en annan blogg men jag minns inte ens senast jag skrev på den. Kanske ska ta och skriva ett inlägg där snart ? Har nog inte direkt någon favortit affär utan jag köper nog mest där jag hittar snygga kläder. Två affärer jag gillar och som brukar ha ganska snygga kläder till rätt bra priser är iaf Veromoda och rut mfl.
Saga: Bloggen startades en kväll i oktober efter ett besök på dallas, och sen efter lite lilla melodifestivalen och snack om tokio hotel kom vi fram till att en blogg var en fantastisk idé! och namnet var ju en självklarhet =D ( int för att jag e nåt speciellt fan av TH men..)
Måste nog hålla me Frida, just nu är det väldigt mycke veromoda för min del är jag rädd, men rutan är heller aldrig fel! :)
Linnea: Min favoritaffär är Urban Outfitters, Topshop, H&M, Forever 21 och Zara. Det finns så många affärer jag gillar! Det finns dock en affär som jag inte står ut med att vara i, Gina Tricot.
Emma: Mina favvoriter är Zara, Topshop, H&M, och Monki (när det gäller kläder dvs) annars gillar jag de flesta affärer. Önskar bara att det fanns lite större utbud av klädaffärer här i stan =/
Fanny:  Nån gång kring förra sommaren började jag blogga. Gillar de där vanliga affärerna som alla gillar.
Becca: Jag tror att vi började med den här i oktober en kväll efter att vi ätit på Dallas om jag inte minns fel? :P
Mina favorit affärer är nog HM och Bikbok. Vi har så fruktansvärt lite affärer här så de är enligt mig de bästa. Orkar inte kolla på internet heller så man tager vad man haver x)

har ni någon galen dröm ?
vilken är är bästa bloggen?
vad tycker ni om min blogg ?

Frida: Nja tror inte det. hmm... jag vet inte. Läser bloggar som Kenzas, Tyras och så klart mina kompisars bloggar och några fler.
Saga: HAHA rolig fråga, när jag var liten ville jag bli brandman och chef över pappa, men nu på äldre dar har jag blivit rätt tråkig och de galnaste jag vill nu är att hoppa fallskärm, fast jag är otroligt höjdrädd..
Bloggar är roliga rent allmänt har nog ingen favorit just nu, men det verkar som att jag läser ungefär samma som de andra tjejerna:)
Linnea: Har nog flera galna drömmar xD Men efter gymnasiet ska jag jobba som au-pair i Newport Beach (ligger lite utanför LA) där min farbror och hans fru även bor. Det är den finaste platsen jag varit på,  älskar den! =) Efter tiden i Newport ska jag ut och resa i världen, i bla Australien och Indonesien xD Min favorit blogg är (och har alltid varit) lisaplace.devote.se. 
Emma: Jag vill nog prova på det mesta, jorden runt. Livet e himla kort egentligen, det gäller att ta vara på tiden! =D jag skulle vilja bo utomlands, gärna i usa eller australien. Nån gång i mitt liv ska jag till dit, så ere bara!
Mina favvobloggar just nu e självklart skelleftemotell ( ironi ) haha^^ nej men lisaplace.devote.se, mysigt.devote.se
Fanny:  Jag vill gå gymnasiet på en annan ort, det har nog varit min stora dröm sen 7an. Haha. Resten av frågorna passar jag på
Becca: Att jobba för Seth MacFarlane (skaparen av tex Family Guy) och göra galna tecknade serier skulle vara a dream come true x) Och favorit bloggen är absolut lisaplace.devote.se. Hon har så grymt snygg stil och är duktig på att blogga, men annars gillar jag mest att läsa bloggar av folk jag känner.

Favorit land & beskriv dig själva med 3 ord?
Frida: Jadu, kanske Grekland eller Spanien men gilade verkligen Bulgarien, Turkiet osv. Skulle gärna vilja fara till Australien eller USA. Kanske till och med bo där ett tag. Det skulle inte vara fel. Mig själv med tre ord, svårt.... Kanske Glad, ärlig och pålitlig? =)
Saga: Skåneland ? räknas de :) ? Oj tre ord, svårt, svårt skulle hellre beskriva nån annan :P men typ.. glad, snäll och trött =D ?
Linnea: Mitt favoritland är väl USA, har annars bara varit i turistländer såsom turkiet, cypern, kreta osv. Hm, jag är nog ärlig, blyg (hatar att vara blyg, ska bättra mig på det) och ganska känslosam (gråter alltid till filmer!)
Emma: hmm...om det är land man varit i så blire Thailand! Annars så blire nog Australien, verkar så fint där =]
Jag med tre ord? ojojoj......  glad, träningsfreak xP och pålitlig
Fanny:  Thailand!  Lugn, nyfiken (Linnea tycker jag frågar för mycket) och säker. Kanske lite för säker.
Becca: Sverige? xD Näe men jag skulle nog helst av allt vilja fara till kanske Australien :]] Har inte varit där men :P Jag med tre ord...? Svårt.. Ärlig, temperamentsfull och flummig.

1. vad blir ditt nästa köp?
2. vad gillar du bäst med stället där du bor? :)
3. vad tycker du om min blogg?:D
(http://melissablogg.blogg.se/ )
Frida: - 1. Vet inte riktigt men kanske ett par nya jeans. . 2, Hmm.. fin stad kanske? men den skulle gärna kunna vara lite större med ännu större utbud osv.Fin blogg, rolig att läsa och med en massa fina bilder =)
Saga: - 1. Skulle nog gissa på att mitt nästa köp blir typ en kofta? 2. Jag gillar vintern här i skell! sommarn är inge vidare, men all snö är ju bara bäst =)
Linnea: 1. Mitt nästa köp blir definitivt nya t-shirts och ett par mörka jeans. 2. Jag hatälskar Skellefteå. På sommaren är det underbart här men resten av året är inte
riktigt lika bra...
Emma: - 1. just nu ere mina Cheap Monday jeans som verkligen har kommit till användning!
2. Man känner som staden ut och innan vilket gör den mysig och hemtrevlig. På sommarn ere en riktigt mysig stad, men håll er borta härifrån på vintern ;)
Fanny: -  1. Lite ditt och datt, när jag beställer från H&Ms katalog. 2. Vännerna
Becca: -  1. Nya jeans skulle jag behöva men det är svårt att hitta.. Eller ett par snygga vårskor med klack skulle jag behöva. 2. Skellefteå är ibland en spökstad men mysig och man känner sig som hemma här (:  

Vad tycker ni om apberget?
kollar ni mycket på wikipedia?
och har ni/du fuskat på ett prov?

Frida: - Vad ska jag svara? Helt okej.. Nepp inte alls mkt, det händer men inte så ofta. Jag har aldrig fuskat på ett prov.
Saga: - Ehm apberget, är int direkt aktiv där men.., Kollar nog bara på wikipedia om vi skriver nån uppsats på skolan tror jag. Självklart, de har vi väl alla?
Linnea: Har inga speciella åsikter om apberget. Kollar relativt ofta på wikipedia. Visst, de flesta har väl fuskat på prov? 
Emma: -  Ingen spec åsikt. använder wiki ibland när vi jobbar på skolan. vem har inte?=)
Fanny- Apberget är en tidsdödare. Har inte det. Wikipedia är bra, men egentligen en väldigt osäker källa. Och jag har fuskat på prov. Hänt att man fått för sig att titta på någon annan. 
Becca- Har inte apberget så ja vet inte. Det händer, tummen upp till wikipedia iaf (Y) Och jadå, jag har fuskat på prov. 

Är ni tillsammans med någon?
Går ni någon sport?
Hur är det att bo i norrland?

Frida: - Hehe nja.. Jo jag går fotboll. Bra antar jag =P
Saga: - Singel. Dansar oxå jazz/balett + att jag spelar tennis. Norrland 4-lajf, har alltid varit stolt norrlänning!
Linnea: Singel. Dansar jazz/balett. Gillar inte norrland pga. kylan men är ändå en stolt norrlänning!
Emma: - Singel. Fotboll. Gött ;)
Fanny- Jo, Alfred, faktiskt Sagas kusin. Här i Skellefteå är alla släkt känns det som. Jag har börjat träna på aerobicsstudion med en kompis och det är kul. Norrland är bäst. 
Becca- Singel (; Ingen sport atm, funderar på att börja om dansen dock. Kallt? Men jag gillar det, norlänning for life :]]

hade ni ett bra år 2008?
Frida: - Jag hadde ett toppen år! Även fast det var tummen ner ibland och tummen upp ibland :)
Saga: - 2008 får godkänt inte det bästa året och inte det sämsta =)
Linnea: Jaa, visst var 08 ett bra år men det kan ju alltid bli bättre. 
Emma: -  Ja det hade jag väll, men hoppas på ett ännu bättre 09 :)
Fanny-  Oja. 
Becca-


Hur gamla är ni?
Brukar ni ofta vara tillsammans allihopa?
Vilka länder har ni varit i?

Frida: - 15 men fyller på torsdag 16 år, grattis till mig hihi =) Inte ofta.. alltså alla men det är roligt de få gånger det blir så iaf. oj haha, jag har varit i spaninen två gånger, Turkiet två gånger, Grekland, Bulgarien, Norge, finland och frankrike. Hoppas att jag inte glömde nåt land nu =]
Saga: - 15, fyller 16 i april och då blir Skellefteås gator osäkra!  Nej inte alls ofta men som de andra säger, skoj när det blir av! Turkiet, Grekland, Danmark ( fast danmark är ju knappt utomlands)
Linnea: Är 15, fyller 16 i augusti. Vi är inte så ofta tillsammans allihopa. Länderna jag varit i är England,Finland,Turkiet, Cypern, Grekland, USA (3 gånger, javet jag skryter om det) :)
Emma - Är 15 fyller 16 i September å då ni blire andra bullar ;) Nej tyvärr inte men det e skitkul när vi träffas allihop ;]]
Jag har vart i Spanien, Frankrike, Cypern, Norge, Danmark och Thailand. <3
Fanny: -  15 och 16 i oktober. Allihopa träffas vi ganska sällan, men det är kul när vi väl gör det :) Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Danmark, England, Thailand, Finland, Norge. Har inte riktigt koll på resten, men jag kan ha missat några eftersom jag åkte husbil till Frankrike och då passerade man många.
Becca: -  15, fyller 16 i oktober så det är ett tag kvar. Alla händer inte så ofta, vi är så många det blir svårt att samla alla. Men det är jättekul när vi lyckas samla ihop hela gänget :]] Norge, Finland och Spanien... hehe.

Hur sminkar ni er?
Även, när förlorade ni oskulden?

Frida: - Vardags eller? Till vardags har jag oftast mascara, foundation, ögonbrynspenna, ibland täckstift och ibland kajal. Ibland händer det även att jag använder HAHA oj måste säga som becca vilken fråga...
Saga: - Till vardags hinner jag inte mycke mer än eyeliner o mascara, är en morrontrött typ :) HAHA svarar ingen annan så gör inte jag de heller! Vilken fråga tss!
Linnea: Beror på. Till vardags använder jag foundation, ögonbrynspenna, mascara, dipliner och rouge. Låter lite mycket men jag använder ju inte flera lager av foundtaion precis! Haha, precis som dom ändra tjejerna säger jag "vilken fråga"!
Emma: - Vardags har jag mascara, eyeliner, rouge och ögonbrynspenna. Ibland använder jag dipliner. När man ska vara mer "festklädd" kan det dessutom bli lite ögonskugga och foundation ;]
Fanny: -  Eftersom jag går på en sån liten skola sminkar jag mig så sällan till vardags. Till lite finare sammanhang har jag rouge, ögonbrynspenna, eyeliner och mascara, ganska sparsamt. En vanlig persons vardagssmink. Haha vilken fråga :D
Becca: -  Dipliner <3, mascara, kajal , ögonbrynspenna, och puder. Gillar när det är ganska svart runt ögonen. HAHA vilken fråga.

Vad är erat favorit klädelsplagg?
Frida: - Även där menars du till vardags eller mer till fin? Jag gillar nog tunkia tights, mysigt och fint :)
Saga: - Har nog ingen favorit, men just nu mycke jeansleggings :)
Linnea: Leggings, helt klart! 
Emma: -  Mina cm jeans och stora huvtröjor ere nog mest nu ;D
Fanny: -  Jag vet inte!
Becca: -  Jag typ bor i leggings, linne och stor hoodie just nu. SÅ SKÖNT!! :'D

Vilka tjejer är med på bloggen?
kan inte ni lägga in en bild på alla som är med i bloggen? :)

Alla: - Det är nog vi som svarar på frågorna, Fanny, Frida, Linnea, Emma, Saga och Becca. Kanske  vi får se ;P
Vilka intressen har ni?
Varför började ni blogga?
Vad vill ni bli när ni blir stora?
Hund eller katt?

Frida: - Att umgås med sina vänner, spela fotboll, resa hehe och musik är också ngt jag gillar. Jag vet inte riktigt, roligt att testa på kanske. Ingen aning, måste ju snart väla gymnasium och är totalt förvirrad. Men hur som helst tror jag nog att det ska bli bra. Åh gillar både hundar och katter så att detta blev svårt men kanske katt ändå :)
Saga: - Vara me kompisar, spela tennis och musik :) Vi tyckte väl att det verkade kul kanske? Oj när jag blir stor.. ska nog först komma fram till vad jag ska gå på gymnasiet, är nu rätt inne på att jobba på ica istället.. Men tidigare har jag velat bli, brandman(som sagt), läkare, advokat, skriva en bok, redigera en film och jobba med samma sak som morfar :) Förut ville jag alltid ha en katt, men egentlign är jag ingen djur människa måste jag erkänna :]
Linnea: Älskar att vara med mina kompisar och resa. Tyckte att det verkade vara kul att blogga. Jag vill kanske bli arkitekt, psykolog, jobba inom TV... Jag kommer på nya jobb jag vill jobba som varje dag! Hund, gillar inte katter. De är så smutsiga, smala och äckliga. Dock är kattungar väldigt söta.
Emma: - Älskar att resa, vara med kompisarna, spela fotboll och vara ute när det e varmt och soligt<3<3<3
Vi började blogga för det verkade som en kul grejj :)
Har ingen aning om vad jag vill bli men det skulle inte va så dåligt att få jobba som designer, frisör lr inom TV =)
Hmm...har haft två katter men måste nog säga hund, det e ju ändå människans bästa vän lr?? ;D;D
Fanny: -  Resa och upptäcka världen. Läsa. Socialisera. För att vi skulle bli störst och bäst! Hrrm. Jag vet inte vad jag vill bli, men jag vill absolut inte jobba inom vården. Gillar både hund och katt
Becca: - Jag älskar att umgås med kompisarna och att lyssna på musik <3 Verkade vara en kul grej. Ingen aning.. Fast paleontolog skulle inte vara så dumt. Eller kanske frisör. Jag är dock ingen djurmänniska (;

Av vilken anledning startade ni bloggen ? :)
Alla: - Tyckte nog att det var kul. =)

LÄGG IN EN BILD PÅ VAR OCH EN OCH FÖRKLARA LITE OM VARJE PERSON! HUR SVÅRT KAN DET VARA??
Alla: - Kanske, vi lovar inget men det kan mkt väl hända :)

Tack för era frågor och hoppas att ni är nöjda med våra svar till er!


// Kramar Skelleftetjejerna, Emma, Becca, Linnea, Frida, Saga och Fanny! ♥



Kommentarer
Postat av: Anonym

har fanny lämnat er? :p

2009-01-15 @ 18:31:14
Postat av: Anonym

Varför vågar ni inte svara på när ni förlorade oskulden?

Lönt att ha en frågestund om ni ändå inte ska svara på frågorna!

2009-01-16 @ 17:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0